Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Michelle Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Barack, de ziua lui

Barack Obama a împlinit sâmbătă, 4 august, 57 de ani. Soția sa, Michelle Obama, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Michelle și Barack Obama formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lume. Cei doi sunt căsătoriți de 26 de ani și au împreună două fete superbe. Amândoi reușesc să păstreze vie flacăra iubirii, chiar și după ce au părăsit Casa Albă. Evident, niciunul nu ezită să-și declare public dragostea pentru celălalt.

Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama

Iar aniversarea fostului președinte american a fost prilej prielnic pentru ca Michella Obama să-și exprime din nou sentimentele puternice pe care le simte pentru acesta. „Happy birthday @BarackObama! The view is always better with you” (trad. Din lb. engl. La mulți ani. Priveliștea e întotdeauna mai frumoasă alături de tine), a fost mesajul care a însoțit fotografia pe care fosta Primă Doamnă a postat-o pe Twitter.

Barack Obama şi Michelle au avut o relaţie de trei ani înainte să se căsătorească în 1992. Prima fiică a celor doi, Malia Ann, s-a născut în 1998, iar a doua fiică, Natasha (Sasha), în 2001. De asemenea, povestea de dragoste dintre Barack Obama şi Michelle Robinson, cea care urma să îi devină soţie, este subiectul unui film, „Southside with You”, lansat în 2016.

S-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când Michelle lucra în birourile firmei de avocatură Sidley Austin. În 1989 a fost numită consilier al unui stagiar de la Facultatea de Drept de la Harvard. Numele său era Barack Obama, iar restul este deja istorie.

ARTICOLE SIMILARE

Folosim sau nu săpunul? Unii oameni se spală mai puțin iar experții explică de ce

Andreea Damian

Cum sa improspatezi atmosfera de acasa in lunile de iarna

realitatea

Top 3 mancaruri din Italia primite cu bratele deschise in bucataria romaneasca

realitatea

SOCANT! Georgiana se droga? Noua ipoteza in cazul mortii fetei frumoase din Centrul Vechi / FILMUL complet al ultimei nopti

Surprinde spiritul Crăciunului cu ajutorul colindelor!

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu