Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Michelle Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Barack, de ziua lui

Barack Obama a împlinit sâmbătă, 4 august, 57 de ani. Soția sa, Michelle Obama, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Michelle și Barack Obama formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lume. Cei doi sunt căsătoriți de 26 de ani și au împreună două fete superbe. Amândoi reușesc să păstreze vie flacăra iubirii, chiar și după ce au părăsit Casa Albă. Evident, niciunul nu ezită să-și declare public dragostea pentru celălalt.

Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama

Iar aniversarea fostului președinte american a fost prilej prielnic pentru ca Michella Obama să-și exprime din nou sentimentele puternice pe care le simte pentru acesta. „Happy birthday @BarackObama! The view is always better with you” (trad. Din lb. engl. La mulți ani. Priveliștea e întotdeauna mai frumoasă alături de tine), a fost mesajul care a însoțit fotografia pe care fosta Primă Doamnă a postat-o pe Twitter.

Barack Obama şi Michelle au avut o relaţie de trei ani înainte să se căsătorească în 1992. Prima fiică a celor doi, Malia Ann, s-a născut în 1998, iar a doua fiică, Natasha (Sasha), în 2001. De asemenea, povestea de dragoste dintre Barack Obama şi Michelle Robinson, cea care urma să îi devină soţie, este subiectul unui film, „Southside with You”, lansat în 2016.

S-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când Michelle lucra în birourile firmei de avocatură Sidley Austin. În 1989 a fost numită consilier al unui stagiar de la Facultatea de Drept de la Harvard. Numele său era Barack Obama, iar restul este deja istorie.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ar fi arătat stelele muzicii dacă ar mai fi trăit și azi. GALERIE FOTO

Andreea Damian

Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel

Andreea Damian

3 vedete care si-au facut tatuaje in numele partenerilor… din pacate!

realitatea

ELENA BASESCU in pericol sa piarda noua sarcina!

Jurnalul unei adolescente poloneze ucise de nazişti va fi publicat după 70 de ani

Andreea Damian

BIANCA si-a taiat rochia de mireasa cu foarfeca! Alta IMAGINE din pictorial si INTERVIU!

Scrie un comentariu