Tabu
FASHION

7 must-have-uri pentru garderoba de vară

Pentru a simplifica moda acestei veri, ne-am gândit să împărtășim cu voi o listă simplă a must-have-urilor vestimentare din vara lui 2009. Bineînțeles dacă nu vi se potrivește un trend există aletele șase care să vină în ajutorul vostru:

1.Rochiile maxi – iată un trend despre care v-am mai vorbit. Nu numai că probabil va mai fi prezent și în anii următori, dar o rochie lungă este comodă, ascunde imperfecțiunile și este chic. De asemenea este perfectă pentru orice ocazie, fie plajă, fie cumpărături sau o petrecere de seară.

2. Sandalele cu platformă – de la acest trend chiar nu ar trebui să "chiulim", doar dacă nu ne dă voie doctorul pe tocuri. Prezente la toate vedetele în garderobă și în toate colecțiile, sandalele cu platformă și toc înalt sunt un must-have. În primul rând pentru că fac aproape orice picior să pară sexi și în al doilea rând pentru că se potrivesc și la rochii lungi și la blugi rupți și la blugi scurți.

3. Capsele – pentru că lumea fashion a iubit întotdeauna influențele rock și pentru că dau atât de bine pe denim, pe sandale gladiator și pe accesorii din piele. Capsele pot fi un detaliu care să schimbe un întreg look.

4.Rochia scurtă – dacă nu vreți să vă ascundeți bunătate de picioare sub rochia maxi, există și opțiunea rochiei scurte. Rochia lalea, rochia înflorată, rochia – petală sunt câteva dintre sugestiile pentru acest trend.

5.Sandalele gladiator – le-am iubit în picioarele lui Carrie din Sex and the City și de acolo nu a mai fost decât un pas la un mare trend pe 2009. Fie că le asortezi la rochie, fie că alegi shorturi pentru un look casual, sandalele gladiator dau un efect unic vestimentației.

6. Rochiile și bluzele pe un umăr – adoptat deja de majoritatea vedetelor, acest trend pare să râmână o vreme în atenția fashionistelor. Pentru nota casual și totuși elegantă, acest trend e musai de purtat.

7. Pantalonii scurți
– acest trend ne oferă posibilitatea de a ne juca. O pereche de short-uri poate fi outfit-ul perfect de plajă, însă o pereche de denimi scurți cu o pereche de sandale-platformă poate fi foarte chic.

Încercați să încorporați măcar un trend din acestea șapte și sezonul de vara va fi mai trendy!

ARTICOLE SIMILARE

Noua colecție primăvară-vară la Cochet Store

realitatea

Pantofii Givenchy cu puf și fermoare

realitatea

Rachel Zoe călătorește cu 11 valize

realitatea

Graviduțele Lea Michele și Sophie Turner, în rochii aproape la fel. Cui îi stă mai bine?

Andreea Damian

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Andreea Damian

NICOLE SCHERZINGER in rochie de Maria Lucia Hohan

Scrie un comentariu