Tabu
lifestyle

Inspiration Challenge, prima expoziţie AVON inspirată de parfumuri

Ieri, 9 octombrie, a avut loc vernisajul Inspiration Challenge, organizat de Avon, la Galateca.Zece dintre cei mai talentaţi tineri artişti români au fost provocaţi să creeze zece obiecte inspirate de zece parfumuri din portofoliul AVON.

Creatorii care au raspuns acestei provocări acoperă domenii diverse precum designul vestimentar, fotografia, designul de obiect sau de accesorii. Prin talent şi dedicare, aceştia au preluat povestea fiecărui parfum şi au dus-o mai departe, dând viaţă unei noi creaţii.

Evenimentul s-a desfăşurat  în prezenţa artiştilor creatori şi a invitaţilor, care au putut admira obiectele realizate şi parfumurile de la care au plecat ideile inspirate.

Expoziţia, găzduită la Galateca,  va putea fi vizitată de către publicul larg pe tot parcursul zilei, o ocazie în plus pentru orice pasionat de artă de a observa îndeaproape lucrările realizate.

ARTICOLE SIMILARE

Mary-Kate Olsen o copiază pe Madonna

realitatea

4 GEMENE identice rad de se prapadesc! VIDEO

Pink Diva își găsește job

realitatea

OSCAR 2013: “După dealuri” de Cristian Mungiu nu a fost nominalizat! LISTA COMPLETA a nominalizărilor! LINCOLN de Spielberg – marele favorit (12 nominalizari)!

Amy Winehouse, posibil rol în film

realitatea

Muze celebre

realitatea

Scrie un comentariu