Tabu
LIFESTYLE

A încoronat-o regină, ca să uite că a făcut-o «haimana»

Turiştii de pe Litoral au rămas uimiţi când i-au văzut, weekendul trecut, pe Mihaela Rădulescu şi pe Radu Mazăre ţinându- se de mână la defilarea carelor alegorice ce au deschis ediţia din acest an a Carnavalului Mamaia. Asta, pentru că ei au păreau a fi duşmani de moarte după ce, anul trecut, edilul, apărător al lui Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei, a făcut-o pe divă albie de porci în timpul unei emisiuni TV.

“E o haimana! A prins-o bărbatul ei cu altul în casă, femeie cu copil”, tuna şi fulgera Mazăre la vremea aceea. Răduleascăi nu i-a picat prea bine declaraţia edilului, pe care l-a numit “bărbat fără caracter şi fără o minimă educaţie”. Dar, se pare, diva a dat uitării supărarea la gândul că va fi regina paradei lui Mazăre. Sâmbătă seara, pe scena din piaţeta Cazinoului, Radu Mazăre a ţinut să îşi repare greşeala faţă de “regina” sa. “Prinţesa mea, vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ţi le-am aruncat anul trecut pe nedrept şi, pentru ca tu să mă ierţi, îţi spun că te voi încorona regină!”, i-a spus edilul vedetei care a afişat un zâmbet cât toată faţa.

ARTICOLE SIMILARE

Plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază va fi prelungită până la finalul anului

Andreea Damian

Indignare masivă după ce o americancă a vânat și ucis o girafă rară în Africa de Sud

realitatea

SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust

Tabu Tabu

Ce este fenomenul jobstoppers, promovat de Justin Bieber și Rihanna și care afectează tinerii

Andreea Damian

RADU MAZARE la un pas de moarte!

De ce ar trebui să începem cu toții să cântăm la duș

Andreea Damian

Scrie un comentariu