Tabu
FASHIONWhat's hot

NAOMI CAMPBELL – ce tragedie!

naomi cNAOMI CAMPBELL este devastata!  Dupa aceasta drama, topmodelul sufera teribil. Agenta care i-a ghidat primii pasi in cariera ei de fotomodel s-a stins din viata la 92 de ani, in urma unor complicatii cauzate de meningiom si osteoporoza.

Eileen Ford a infiintat agentia de modelling Ford Models in 1946, la Manhattan, impreuna cu sotul ei, cu scopul de a promova in industria modei tinere americane cu un look natural. Ulterior, Ford a descoperit-o pe Candice Bergen in anii ’60 si pe Lauren Hutton in anii ’70, ajutand-o de asemenea pe actrita Brooke Shields la inceputul carierei sale in moda, pe cand aceasta era doar un copil.Eileen Ford, care s-a nascut si a crescut in New York, a fost ea insasi top-model in timp ce studia la Barnard College, devenind ulterior fotograf si reporter de moda. Agentia Ford Models a devenit, in anii ’80, cea mai importanta agentie din Statele Unite. Ford Models a sustinut cariera unor modele precum Christy Turlington, Naomi Campbell si Elle Macpherson.

ARTICOLE SIMILARE

Lavinia – Secrete de infrumusetare, pe timpul iernii

Globurile de Aur 2021 | Cele mai surprinzătoare ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Femeia care seamănă leit cu Jennifer Lopez face senzație pe Internet

Andreea Damian

Ace de siguranţă, tul şi două mâini iscusite!

Kate Middleton, exemplu de stil și eleganță la înmormântarea prințului Philip. Cât au costat rochia și bijuteriile ducesei

Andreea Damian

Sienna și Savannah Miller la săptămâna modei de la Londra

realitatea

Scrie un comentariu