Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Un cantaret roman s-a insurat in secret! FOTO de la nunta!

Face parte dintr-o trupa renumita, dar intotdeauna si-a tinut viata personala departe de lumina reflectoarelor! Reporterii www.WOWbiz.ro au aflat insa ca celebrul cantaret s-a casatorit, zilele trecute, cu iubita lui gravida! Laurentiu Penca, sau “Vierme”, dupa cum il stim din celebra trupa Animal X, s-a cununat civil joi, la Primaria Sectorului 3 din Capitala, cu iubita lui. Cantaretul si iubita lui gravida au invitat doar cativa apropiati ca sa le fie alaturi la cel mai important moment al vietii lor.

“Vierme” nu s-a afisat cu sotia lui la evenimente mondene, preferand sa o tina “ascunsa”. Reporterii WOWbiz.ro au intrat in posesia primelor fotografii cu Laurentiu si sotia care se pregateste sa nasca peste cateva saptamani.

La cununia civila, cei doi s-au imbracat lejer, insa totodata in pas cu moda. Cantaretul si-a pus o camasa si o pereche de pantaloni la care a asortat tenisi, iar sotia insarcinata a optat pentru o fusta alba si o bluza larga bleumarin cu buline.

Cununia civila a fost destul de restransa. Dupa ce au spus “Da” in fata ofiterului starii civile, “Vierme” si sotia lui au iesit ca sa faca cateva fotografii cu cei care le-au fost alaturi. Mai apoi, proaspetii casatoriti si-au luat invitatii si au plecat la un restaurant ca sa sarbatoreasca evenimentul. Din trupa Animal X, la cununie a participat si Serban Copot, zis “Hiena”.

ARTICOLE SIMILARE

Simona Gherghe, aproape de infarct: “Doamne Dumnezeule! M-au luat toate caldurile!”

8 dintre cele mai controversate alimente din lume

Andreea Damian

Cardurile de energie: Cum arată, când vor fi distribuite şi când se vor face primele plăţi

Andreea Damian

De necrezut! Beyonce s-a aruncat de pe o clădire!

PROFA de sex se intoarce in tara! Urmarita de fantoma elevului sinucigas…

Trucuri DIY pe care orice femeie trebuie să le știe. Cât sunt de folositoare!

Andreea Damian

Scrie un comentariu