Tabu
CULTUREWhat's hot

CRIMA ORIBILA! Actrita romanca violata si ucisa!

Nu, nu e un trailer la un film de groaza! Chiar s-a intamplat in Romania cu cateva ore in urma… O atrocitate rar intalnita, fata de care opinia publica nu trebuie sa ramana nepasatoare!

O actrita a Teatrului de Nord Satu Mare a fost gasita moarta astazi, pe malul Somesului. Din primele concluzii ale anchetatorilor, femeia ar fi fost violata si strangulata.

Trupul neinsufletit al actritei Gabriela Dorgai (43 de ani), a fost descoperit astazi, in cursul dupa-amiezii, pe malul Somesului. O femeie care se plimba cu bicicleta prin zona a gasit o poseta aruncata pe malul raului, iar cand a coborat sa vada despre ce e vorba, a gasit cadavrul actritei, conform www.cancan.ro

Femeia era dezbracata de la brau in jos si prezenta urme de lovituri. Politia efectueaza cercetari suspectand un posibil viol urmat de crima. Actrita a fost vazuta ultima oara la premierea spectacolului Inima de caine ce a avut loc duminică seara. Gabriela Dorgai era divortata si isi crestea singura fetita.

Gabriela a fost aseara la premiera unei piese de teatru pusa in scena de colegii ei. Numai Domnul stie ce s-a intamplat. Stiu ca era divortata si isi crestea singura copilul. Insa Gabriela era o fire sociabila si extrem de muncitoare”, a spus Adriana Vaida, actrita la Teatrul de Nord Satu Mare

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini oficiale din Terminator: Dark Fate

Andreea Damian

Averea lui DAN DIACONESCU – inutila! FOTO!

Quentin Tarantino a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial

Andreea Damian

4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii

realitatea

Aceste clişee… ne… dor (10): Nu ne ucideţi cu suspansul

“Dezbracatu'” vorbeşte despre DIVORŢ! “Am momente când îmi dau LACRIMILE”

Scrie un comentariu