Tabu
CULTUREWhat's hot

Tragedie: JOE COCKER a murit! VIDEO: “You Can Leave Your Hat On”

“You Can Leave Your Hat On!” JOE COCKER a murit azi, la varsta de 70 de ani, la resedinta sa din Colorado (Mad Dog Ranch), ca urmare a unui cancer pulmonar cu metastaze. Joe Cocker s-a născut în localitatea britanică Sheffield (“John Robert Cocker”), dar înaintea vârstei de 30 de ani s-a mutat în Statele Unite. A devenit celebru în anul 1964 şi a produs 40 de albume. A participat la faimosul concert Woodstock din 1969, unde ba interpretat si un cover dupa Beatles – “With a Little Help from My Friends”.  A fost distins cu Premiul Grammy în anul 1983, pentru melodia “Up Where We Belong” (de pe soundtrackul filmuylui “Ofiter si Gentleman”), interpretată în duet cu Jennifer Warnes. Joe Cocker a excelat in blues, rock si soul.

A avut o viata agitata, cu marijuana, heroina si multa bautura ca ingrediente, dar a reusit intotdeauna sa se salveze din calea viciilor, daruind o muzica inegalabila.

Dintre melodiile sale celebre: “You Can Leave Your Hat On” (pe care se dezbraca Kim Basinger in “9 saptamani si jumatate” – VIDEO AICI: https://www.youtube.com/watch?v=PMTu86K-IhI ), “You Are So Beautiful”, “N’Oubliez Jamais” (care a beneficiat de un videoclip cu Catherine Deneuve), “Cry Me a River”.

A fost un cantaret urias, cu un timbre unic. RIP!

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 12 mai!

realitatea

Va mai amintiti de Marina Scupra. Uite cum arata si ce face in prezent!

Sateliții dezvăluie dezastrul din Himalaya: viteza de topire a gheţarilor s-a dublat în ultimii ani

Andreea Damian

VIOLETA ANDREI, cea mai frumoasa actrita romanca, si-a pierdut sotul

A fost lansat trailerul părţii finale din „La Casa de Papel” – VIDEO

Andreea Damian

Aeon Blank si Arashai canta cu Alternosfera pe 19 decembrie la Bucuresti

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu