Home > Agenda > Tragedie: JOE COCKER a murit! VIDEO: “You Can Leave Your Hat On”

Tragedie: JOE COCKER a murit! VIDEO: “You Can Leave Your Hat On”

“You Can Leave Your Hat On!” JOE COCKER a murit azi, la varsta de 70 de ani, la resedinta sa din Colorado (Mad Dog Ranch), ca urmare a unui cancer pulmonar cu metastaze. Joe Cocker s-a născut în localitatea britanică Sheffield (“John Robert Cocker”), dar înaintea vârstei de 30 de ani s-a mutat în Statele Unite. A devenit celebru în anul 1964 şi a produs 40 de albume. A participat la faimosul concert Woodstock din 1969, unde ba interpretat si un cover dupa Beatles – “With a Little Help from My Friends”.  A fost distins cu Premiul Grammy în anul 1983, pentru melodia “Up Where We Belong” (de pe soundtrackul filmuylui “Ofiter si Gentleman”), interpretată în duet cu Jennifer Warnes. Joe Cocker a excelat in blues, rock si soul.

A avut o viata agitata, cu marijuana, heroina si multa bautura ca ingrediente, dar a reusit intotdeauna sa se salveze din calea viciilor, daruind o muzica inegalabila.

Dintre melodiile sale celebre: “You Can Leave Your Hat On” (pe care se dezbraca Kim Basinger in “9 saptamani si jumatate” – VIDEO AICI: https://www.youtube.com/watch?v=PMTu86K-IhI ), “You Are So Beautiful”, “N’Oubliez Jamais” (care a beneficiat de un videoclip cu Catherine Deneuve), “Cry Me a River”.

A fost un cantaret urias, cu un timbre unic. RIP!

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 20 mai!
Joe Cocker: Portretul artistului la bătrâneţe
Joe Cocker despre Ray Charles: „Am pierdut o gramada de prieteni din cauza lui!”
Concertul JOE COCKER se muta la Sala Palatului!

Tragedie: JOE COCKER a murit! VIDEO: “You Can Leave Your Hat On”

by   1 min
1