Tabu
CULTURESlider

Celebritati nascute pe 17 iulie!

Heather Langenkamp

Nascuta pe 17 iulie 1964, in Tulsa, Oklahoma, Statele Unite ale Americii.

Heather Langenkamp este o actrita si cantareata americana. Cel mai cunoscut rol al actritei este cel din A Nightmare on Elm Street. De asemenea, Heather Langenkamp a fost producatorul si naratorul documentarului Never Sleep Again: The Elm Street Legacy. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta pentru rolul Marie Lubbock din sitcomul „Just the Ten of Us”, cat si pentru nenumaratele aparitii TV. In 2011, ea realizeaza documentarul „I am Nancy”, concentrat pe rolul sau din „A Nightmare on Elm Street”, Nancy Thompson”. Langenkamp este in spatele efectelor speciale din seria horror „American Horror Story”, avand si o aparitie in sezonul 4. In septembrie 2015, iese la iveala faptul ca Langenkamp este in spatele efectelor speciale din „Screem Queens”.

Barbara  O’Neilbarbara o'neil

Nascuta pe 17 iulie 1910, in St Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii si a murit pe 3 septembrie 1980, in Conneticut, Statele Unite ale Americii.

Barbara O’Neil a fost actrita si a devenit populara datorita rolului din Gone with the Wind.  Bretagne Windust, Charles Leatherbee si Joshua Logan, cei trei directori de la compania teatrala University Players, o companie care de trei ani producea spectacole de vara, din West Falmouth in Cape Code, cautau o actrita principala pentru repertoriul de iarna al teatrului din Baltimore. La sugestia lui George Pierce Baker, au fost martori la auditia ei si au angajat-o pe O’Neil, una dintre talentatele lui studente de la Scoala de Drama Yale. In 1937, O’Neil a debutat in filmul „Stella Dallas”, iar in 1939 a fost distribuita in rolul lui Ellen O’Hara, mama lui Scarlet O’Hara in „Gone with the Wind”. A fost nominalizata la Premiile Academiei pentru cea mai buna actrita in rol secundar, pentru rolul geloasei Ducese de Praslin din „All this, and Heaven too”. Intre 1958-1960 a tinut cursuri de actorie la Universitatea Denver, dupa care s-a retras la rezidenta familiei din Cos Cob, Connecticut.

 

ARTICOLE SIMILARE

Iată de ce sărbătorile de sfârșit de an îi deprimă pe unii oameni!

Andreea Damian

Descopera frumusetea tarii noastre iarna in fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Tehnologie Blu gel – Stonefly

realitatea

Un portret realizat de un program de Inteligență Artificială (IA) s-a vândut cu 432.000 de dolari

realitatea

Cum arată acum actrița Diana Dumitrescu

Tabu Tabu

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu