Tabu
LIFE & LOVE

Orgasm real vs orgasm mimat – partea II

Confesiune la masculin. Femeile mimeaza orgasmul, iar barbatii mimeaza o relatie

Intr-o relatie imi doresc sa stiu ca iubita mea este satisfacuta. Aceasta certitudine imi da un sentiment de siguranta subconstienta care ma linisteste si ma asigura ca ceea ce-i ofer eu este multumirea ei deplina. Eu ma transform intr-un supererou al orgasmelor ei si imi place acest rol. Dar s-a intamplat sa nu ma potrivesc cu actuala mea iubita. S-a mai intamplat sa nu iasa cum trebuie si cu fostele. Uneori e o problema de chimie, alteori de tehnica, vina este undeva la mijloc, dar problema exis­ta. Actiu­nea se deruleaza in felul urmator: eu o urmaresc pe ea incor­dat, astept sa-si exprime trairile care imi vor confirma faptul ca ceea ce fac eu este O.K.

Si uneori se intampla sa nu gasesc nimic din ce caut. Mimeaza, e clar. Femeile stiu sa ne paca­leas­ca foarte bine daca vor, dar de data asta m-am prins. As vrea sa ma opresc si sa-i spun ca e in regula si ca poate sa-mi zica ce nu merge, dar sunt las si tac pe masura ce ea gafaie si striga tot mai tare. Apoi ma gandesc ca poate mi se pare, ca dup-aia sa nu-mi mai pese pana la un punct. Totul se termina, eu sunt multumit, ea zambeste si pare fericita.

Dar ea a mimat. Sunt sigur de lucrul asta. Minciuna ei imi fragilizeaza increderea si ma afecteaza in toata barbatia mea. Ii aud strigatele si gemetele si simt ca toate astea sunt imprumutate dintr-un film porno pe care l-am vazut de atatea ori. Arcuirile, felul in care imi strange penisul intre picioarele ei, gafaielile si tremuratul, toate nu-mi spun decat un nume: Rita in scena aia sau Rita in scena cealalta. Si eu care ma credeam atat de tare, eu care vedeam in mine, in imaginea din oglinda din baie, barbatul suprem caruia nu i se poa­te intampla asa ceva.

Performanta ei este demna de Meg Ryan in filmul „When Harry Met Sally“. Mai stiti scena in care Meg Ryan mimeaza orgasmul in mijlocul unui restaurant atat de convingator incat am ramas perplex? Si cred ca nu am fost singurul barbat care a avut o astfel de reactie. Prin fata ochilor a inceput sa mi se deruleze un film cu fostele mele iubite si mo­mentele lor de extaz maxim. Debusolat, incerc sa-mi inchi­pui daca unele chiar au fost atat de fericite cum am crezut eu in acel moment. Probabil ca nu o sa stiu niciodata. Eu nu cred in mima­rea orgasmului si intr-o zi cand o sa-mi fac un pic de curaj o sa-i spun. Altfel, o sa am mereu impresia ca relatia noastra porneste de la o premisa falsa si o sa ma gandesc la asta cand o sa stam pe o banca in parc si o sa mancam o inghetata. Sau cand o sa fim la film sau in pat.

Ea crede ca eu sunt fericit, eu cred ca ea e fericita, dar amandoi stim ca nu este asa… Pana atunci o sa ma bucur de minciuna in care traim amandoi. O sa ma bucur de minutele de sex pentru care efortul trebuie rasplatit cu bucuria imensa de a fi doi intr-unul singur. N.S., 28 de ani

orgasm_real_vs_orgasm_mimat_partea_II_1

Raluca, 24 de ani

Daca la barbati orgasmul este scopul in sine al actului sexual, la femei lucrurile nu stau chiar asa. De cate ori nu ati incercat sa ii explicati iubitului ca „eu cand fac dragoste, nu tin neaparat sa am orgasm”? Asta e aproape egal pentru ei cu impotenta. Cum, nu esti in stare sa iti satisfaci iubita? Si iata, asa cum e perfect normal ca o femeie sa nu ajunga de fiecara data (sau de mai multe ori) la orgasm, asa sa devina o obisnuinta sa minti. Decat sa il vezi lezat in orgoliu, lamentandu-se si lipindu-se de monitorul calculatorului, din cand in cand cred ca e mai bine sa joci un mic rol.

Horațiu, 34 de ani

O data, de doua ori poate fi salvator. De mai multe ori, insa, dovedeste ca ceva scartaie, mai ales in cazul unei relatii de durata. Insa multi nu stiu cum arata un orgasm adevarat al partenerei. Asa ca exista posibilitatea ca ei sa nu sesizeze falsul si atunci e posibil ca si ei sa ajunga sa mimeze. Sunt de neinteles cei/cele care fac asta mereu si nu cauta rezolvare complacandu-se asa din teama ca ar putea rani sentimentele celuilalt. Important este sa iti asumi posibilitatea de a nu te potrivi cu partenerul din punct de vedere sexual si a vorbi despre asta.

Veronica, 22 de ani

Am mai auzit destul de des ideea ca un act sexual reusit este acela care se finalizeaza prin orgasm pentru ambii parteneri. Pe acest principiu unele femei aleg sa mimeze punctul culminant pentru a pastra imaginea actului sexual perfect sau pentru a nu da explicatii. Oricare ar fi motivele, cred ca si­mularea orgasmului se bazeaza pe o mare lipsa de comunicare. Personal, sunt de parere ca un act sexual reusit consta in bucuria de a trai clipele de intimitate impreuna cu partenerul de la primul pana la ultimul minut, iar orgasmul este, cu siguranta, o explozie de placere si fericire. Dar doar atunci cand este autentic.

Vezi si:

http://www.tabu.ro/orgasm-real-vs-orgasm-mimat/ 

http://www.tabu.ro/7-sfaturi-pentru-un-menage-trois-perfect/ 

http://www.tabu.ro/top-7-locuri-publice-care-sa-faci-sex/

ARTICOLE SIMILARE

Aceste semne zodiacale nu pot tolera infidelitatea

Andreea Damian

Cinci metode prin care bărbaţii o dau în bară la prima întâlnire!

Cantareata Sandra a pozat sexy la 50 de ani!

Ei sunt liderii zodiacului. Cele 4 semne zodiacale ce îi inspiră pe ceilalți

Andreea Damian

Pandemia mi-a „închis” căsătoria deschisă

Andreea Damian

Regina dramei: zodia care face o tragedie din orice

Andreea Damian

3 comentarii

Scrie un comentariu