Tabu
LIFESTYLESlider

Dulciuri de vara – Placinta Mojito

Daca printre cocktail-urile tale preferate se numara si Mojito, atunci cu siguranta iti va placea reteta noastra de vara si vei savura placinta Mojito cu menta, branza si covrigei.

Reteta noastra este pentru 16 portii, iar timpul de pregatire este de aproximativ 60 de minute.

Ingrediente:

  • 250g pesmet din covrigei sarati pisati
  • 5 linguri de unt
  • Dulciuri-de-vara–Placinta-Mojito1250g crema de branza
  • 100g zahar
  • 2 lamai verzi (limete)
  • 3 linguri frunze de menta tocate marunt
  • 400ml frisca pentru ornat

Mod de preparare:

  1. Amesteca untul cu pesmetul de covrigei.
  2. Cu pasta obtinuta tapeteaza o tava rotunda de tort in care ai pus folie de plastic.
  3. Amesteca crema de branza, zaharul si menta cu mixerul.
  4. Adauga sucul de limeta in amestecul de branza.
  5. Adauga frisca, omogenizeaza si intinde amestecul peste blat.
  6. Lasa la congelator cateva ore.
  7. Scoate placinta din congelator, scoate-o din tava si pune-o pe un platou. Presara deasupra, pe margine, un strat uniform de pesmet de covrigei si orneaza cu felii subtiri de limeta.

Vezi si: 

http://www.tabu.ro/desert-de-vara-budinca-din-cirese/ 

http://www.tabu.ro/gustare-racoroasa-pentru-vara-rosii-umplute/ 

http://www.tabu.ro/un-desert-racoritor-prajitura-cu-mere/

ARTICOLE SIMILARE

Muzeul Municipiului București ⎥ Ateliere online de benzi desenate

Ciocîrlan

Cât costă să te cazezi la moșia Andreei Esca, de 1 mai și Paște

Andreea Damian

Bărbați celebri cu partenere mai înalte decât ei

Andreea Damian

Apariția regală a lui Meghan Markle în Olanda, într-un costum alb Valentino

Andreea Damian

Poveste de dragoste cu final tragic! Asta e pisica ce a adoptat opt purcelusi!

Probleme de sănătate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mâna chirurgilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu