Tabu
PEOPLESlider

Cât costă să te cazezi la moșia Andreei Esca, de 1 mai și Paște

Andreea Esca și Alexandre Eram, soțul ei, au investit mulți bani în imobiliare și în turism. Cei doi au un adevărat muzeu în Mărginimea Sibiului, acolo unde primesc turiști din toate colțurile lumii. Iată cât costă să te cazezi la moșia Andreei Esca!

Cum arată complexul Andreei Esca din Porumbacu de Sus

Porumbacu de Sus este un sat din Sibiu renumit pentru Castelul de Lut de pe Valea Zânelor, creat în 2014, dar și pentru peisajele minunate. Andreea Esca are 5 case tradiționale din lemn în acest sat, poziționate perfect pentru ca turiștii să se bucure de liniște, aer curat și peisaje superbe, având în vedere că ele sunt așezate la malul râului, conform Cancan.

Imagine

„Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, pe malul râului, care au mai bine de 150 de ani. Toate restaurate în 2019 și dotate cu facilități moderne. Veți putea experimenta aroma românească într-o casă compusă din două dormitoare într-un spațiu deschis și o baie. În stațiune există trei Pavilioane unde vă puteți savura cafeaua și, de asemenea, puteți face un grătar cu prietenii”, se arată în descrierea locației.

Cât costă o noapte într-o vilă a Andreei Esca

Imagine

Dar, cei care vor să își petreacă minivacanța de 1 Mai într-un dintre aceste case trebuie să știe că o noapte de cazare costă 774 de lei. Casa are 48 de metri pătrați, 2 dormitoare, o baie, o bucătărie comună cu multe facilități precum, mașină de cafea, prăjitor de pâine, plită, ustensile de bucătărie, fierbător, cuptor cu microunde și frigider.

Zona exterioară a complexului aer și o zonă de picnic, grătar, terasă, zonă de luat masa, grădină, șezlonguri, paturi de plajă și baie în aer liber.

Mai mult, cei care vin însoțiți de copii, unitatea de cazare are jocuri, puzzle-uri și un teren de joacă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Loredana Groza și Nick Casciaro, prima reacţie despre relaţia lor

Andreea Damian

Un medic renumit explică de ce minionele slăbesc mai greu

Andreea Damian

Amal și George Clooney le oferă fanilor șansa să ia masa cu ei, în Italia. Cu o condiție!

Andreea Damian

Cum arată Nicole Cherry la doar câteva săptămâni după naștere! S-a pozat cu abdomenul la vedere

Andreea Damian

Machiajul ochilor caprui

realitatea

PASTILA de ARTĂ ⎢ Salvarea Turnului Eiffel

Ciocîrlan

Scrie un comentariu