Tabu
PEOPLESlider

Ce a postat Smiley pe social media după ce s-a aflat că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin la Masterchef

Vestea că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu revin la „MasterChef” a făcut furori pe rețelele de socializare și a stârnit numeroase reacții. 

După acest anunț, fanii au făcut speculații în mediul online, susținând că Gina Pistol vine la pupitrul Masterchef.

Recent, Smiley a surprins-o pe soția lui în bucătărie și a postat un videoclip sugestiv pe pagina sa de Instagram. În timp ce Gina Pistol gătea un sandwich, a fost luată prin surprindere de soțul ei, care a întrebat-o ce face, iar răspunsul ei a fost unul neașteptat, ironic.

„Fac un sendviș bun, bun de tot cu anșoa, am învățat să îl fac de curând”, răspunde ea.Ulterior, artistul i-a adresat întrebarea care i-a pus pe gânuri pe fani. „Te pregătești pentru ceva?”, i-a spus Smiley.

Contracte regești pentru jurații de la MasterChef

Detaliile contractelor lor au atras atenția nu doar prin cifrele impresionante, ci și prin semnificația lor pentru industria de televiziune din România. După o perioadă de negocieri intense, cei trei chefi au semnat contracte cu Pro TV, care le garantează o remunerație dublă față de salariile lor anterioare de la Antena 1, unde au fost jurați la emisiunea Chefi la cuțite. 

Conform cancan.ro, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ar fi primit anterior un salariu anual de 300.000 de euro. Astfel, noua lor remunerație se ridică la impresionanta sumă de 600.000 de euro pe an, o cifră care reflectă nu doar popularitatea lor, ci și valoarea pe care o aduc emisiunii MasterChef România.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Tot ce trebuie să știi despre utilizarea unui dermaroller. Cum îți afectează tenul

Andreea Damian

Bat clopote de nuntă pentru băiatul lui Reghe. Cine este viitoarea lui soție?

Andreea Damian

Cris Ciobănașu se întoarce la serialele TV

Tabu Tabu

Humanitas Fiction | „Moartea lui Isus” de J.M. Coetzee

Ciocîrlan

„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei

Andreea Damian

#metoo, sau hainele cele noi ale sexismului

realitatea

Scrie un comentariu