Tabu
CULTUREPEOPLE

Renée Zellweger, în rolul lui Judy Garland, „diva bolnavă” de la Hollywood

Renée Zellweger e de nerecunoscut în rolul legendarei actrițe și cântărețe Judy Garland. Ea va interpreta rolul principal într-un film biografic dedicat ultimilor ani din cariera „celei mai bolnave dive” de la Hollywood.

Renée Zellweger JudyPrima imagine cu Renée interpretând-o pe Judy a fost publicată de producătorii filmului pe Twitter. Fanii au surprins o Renée Zellweger total diferită de blonda gingașă pe care o știm cu toții din „Jurnalul lui Brigdet Jones”. Asemănarea dintre ea și Judy e copleșitoare.

Filmul, care se va intitula „Judy”, prezintă ultimele concerte susţinute de Judy Garland la Londra, la sfârşitul anilor 1960, și va fi regizat de cineastul Rupert Goold. Scenariul filmului „Judy” a fost scris de Tom Edge, cunoscut pentru serialul „The Crown”, produs de Netflix.

Acţiunea peliculei începe în iarna anului 1968, când Judy Garland a călătorit la Londra pentru a susţine o serie de concerte cu casă închisă la Talk of the Town, o sală de spectacole denumită în prezent Hippodrome Casino. Aceeaşi perioadă din viaţa actriţei şi cântăreţei Judy Garland a reprezentat şi partea centrală a spectacolului de teatru „End of the Rainbow”, realizat pe baza piesei omonime scrise în 2005 de Peter Quilter şi care a fost jucat la Sydney, Londra şi New York.

Actriţa Judy Garland, interpreta personajului Dorothy din filmul-cult „Vrăjitorul din Oz“, a fost „cea mai bolnavă divă de la Hollywood“, conform unor declaraţii făcute de fosta sa asistentă, Stevie Phillips, într-un interviu acordat publicaţiei „Daily Mail”.

Este binecunoscut faptul că Judy Garland, născută Frances Ethel Gumm, se confrunta cu dependeţa de droguri, care a dus la declinul carierei sale şi, în cele din urmă, la moartea sa, în anul 1969, la doar 47 de ani.

 

ARTICOLE SIMILARE

Începe Spotlight 2023: Zeci de instalații de lumină, proiecții arhitecturale și spectacole de video mapping în weekendul 21-23 aprilie

Andreea Damian

Åžtiați că în vila Filipescu-Brîncoveanu își avea reședința de vară boierul Vulpe?

realitatea

Lansare de carte ⎥ Arhive și cunoaștere

Ciocîrlan

Actorul Denis Hanganu din “Sacrificiul”, vedeta „cadou” într-un nou videoclip

Tabu Tabu

Halloween Night la Paramount Channel cu seria Psycho

Bilanț NEGRU al crimelor din gelozie din România ultimelor două luni

Dora Constantinovici

1 comentariu

Scrie un comentariu