Tabu
LIFESTYLESlider

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Ducii de Sussex își vor petrece luna de miere în Canada, într-o staţiune populară în rândul membrilor familiei regale, potrivit tmz.com.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ales ca destinație de vacanță Fairmont Jasper Park Lodge din provincia Alberta, o cabană cunoscută chiar ca „Refugiul regal”, potrivit unor surse apropiate cuplului. Nu se ştie deocamdată care este perioada exacă a sejurului acestora.

Considerat un „paradis canadian”, cabana a găzduit de-a lungul timpului membri ai familiei regale britanice, dar şi vedete de la Hollywood.

Înainte de căsătorie, revista People a scris că prinţul Harry şi Meghan îşi vor petrece luna de miere într-un camping de lux situat în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia. Ducii de Sussex au ales să nu plece imediat după căsătorie în luna de miere, urmând să participe la o serie de evenimente oficiale.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat la Capela St. George din cadrul Castelului Windsor.

ARTICOLE SIMILARE

Unde petrecem sarbatorile de Pasti

realitatea

Care sunt tendințele în designul interior pentru sezonul toamnă-iarnă 2020-2021?

Ciocîrlan

Actrita Olimpia Melinte s-a ingrasat 10 kg in doua saptamani ca sa filmeze goala!

Încântă privirile tuturor cu mici cadouri și decorațiuni de Crăciun!

Tabu Tabu

Ce scrie pe biletul așezat între florile de pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, mesaj semnat de regele Charles al III-lea

Andreea Damian

AQUA Carpatica Flavours, primul produs din România care se lansează la raft cu spatele produsului (contraeticheta)

Tabu Tabu

Scrie un comentariu