Tabu
Slider

Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial

Sloane Stephens, adversara Simonei Halep în finala de mâine de la Roland Garros, se află în plin elan al carierei sportive. Tenismena de 25 de ani n-a scăpat de comparația cu Serena Williams (36 de ani), despre care declarase că a inspirat-o în cariera sa sportivă. Stephens deține deja un titlu de Grand Slam, spre deosebire de Simona Halep, după ce anul trecut a reușit să câștige finala de la US Open.

View this post on Instagram

Day by day. #realworks #ad

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

Numărul 10 WTA a descoperit pasiunea pentru tenis la vârsta de 9 ani. Doi ani mai târziu a început să se antreneze la prestigioasa Academie de Tenis Evert. La vârsta de 12 ani, Sloane Stephens s-a alăturat Academiei de Tenis de înaltă performanță Nick Saviano. Spre deosebire de multe tenismene, americanca și-a finalizat studiile universitare în 2017 și a obținut o diplomă de licență în comunicare.

https://www.instagram.com/p/BcsO7aCl8vK/?hl=ro&taken-by=sloanestephens

O tragedie i-a marcat însă începutul de carieră. În 2009, tatăl ei, John Stephens, fost jucător profesionist de fotbal american, a murit într-un accident de mașină. Sloane Stephnes avea doar 16 ani și era înscrisă pe tabloul de juniori de la US Open. La o zi după începerea turneului, sportiva a primit vestea îngrozitoare a morții părintelui ei. A plecat de la turneu pentru a asista la funeraliile tatălui ei în Louisiana, dar a revenit și a continuat turneul.

Sloane Stephens a prins și gustul modelingului. În urmă cu doar 4 luni, tenismena a pozat pentru revista americană Sports Illustrated, fiind prima sa apariție de acest gen.

https://www.instagram.com/p/BhmS7UohpPf/?hl=ro&taken-by=sloanestephens

https://www.instagram.com/p/BgjtWjthfCD/?hl=ro&taken-by=sloanestephens

https://www.instagram.com/p/BfR3DPHl3Ku/?hl=ro&taken-by=sloanestephens

https://www.instagram.com/p/BfMIsHjFJzi/?hl=ro&taken-by=sloanestephens

 

„Deși îmi petrec cea mai mare parte a timpului în echipament sportiv, îmi place să îmbrac costumul de baie. Faptul că am crescut aproape de Ocean mi-a dat încredere să pozez provocator”, declarase sportiva pentru Sports Illustrated. Imaginile cu ea în costum de baie au aprins internetul, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Presa o consideră pe Stephens noua Serena Williams a tenisului mondial.

Sloane Stephens se iubește cu Jozy Altidore, atacant în echipa de fotbal a Statelor Unite.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile nu sunt mai bune la multitasking. Ele fac doar mai multă muncă, arată studiile

Andreea Damian

Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei

Andreea Damian

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Andreea Damian

Anca Țurcașiu, la 50 de ani. Care e secretul frumuseții ei

Tabu Tabu

Ce nume ar fi ales Vlăduța Lupău dacă ar fi avut o fiică

Andreea Damian

Cele mai bune ținute de la Critic’s Choice Awards 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu