Tabu
LIFESTYLESlider

Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

Glumițele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018 sunt peste tot, extratereștrii, păpuși, țipătul lui Edvard Munch, etc.

Pentru prima dată în istorie, meciurile Cupei Mondiale de Fotbal 2018 vor avea loc în unsprezece orașe din Rusia în timpul lunilor iunie și iulie. Cupa Mondială FIFA din 2018 nu are nevoie de reclamă, într-un fel sau altul, toată lumea va urmări o parte dintre meciuri.

Totuși, la fel ca de fiecare dată, FIFA prezentat emblema oficială a Cupei Mondiale prin numărătoarea inversă de la stația spațială internațională a Rusiei și un spectacol de proiecție în Teatrul Bolshoi din Moscova. Logo-ul pentru ediția din 2018 a fost realizat de Brandia Central din Lisabona.

Echipa Brandia a spus că pentru a surprinde creativ esența acestui moment istoric remarcabil, inspirația pentru logo a venit atât din tradiția artistică bogată a Rusiei, cât și din pionieratul Rusiei în spațiu.

Forma emblemei oficiale a CM din Rusia 2018 are conturul general recunoscut al Trofeului Cupei Mondiale, cu folosirea îndrăzneață a roșului, aurului, negrului și albastrului în paleta de culori a emblemei – tematică inspirată de tehnicile vechi de secole, văzute în arta rusă la cele mai vechi picturi și icoane. Mingea magică de la vârful emblemei aduce lumina reflectoarelor în lumea fotbalului. Emblema reunește la nivel vizual magia și visele unei competiții care ține cu sufletul la gură milioane de fani din lume. – potrivit site-ului FIFA.

Însă glumițele pe tema emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018 au curs apoi gârlă 😊

CM de Fotbal 2018 a început ieri cu un scandal legat de prestația lui Robbie Williams la ceremonia de deschidere. Pe rețelele de socializare a început să circule o captură video în care cântărețul a fost surprins arătând degetul mijlociu către una dintre camerele de televiziune care filmau. Un gest pe care, cel mai probabil, îl va face și Batman până în august 🙂

Batman, ocupat în iunie și iulie cu meciurile CM de Fotbal 2018
Robbie Williams după ce a cântat la deschiderea CM de Fotbal 2018

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru că nu poate merge la mormântul tatălui ei

Tabu Tabu

Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Lecție de asumare pentru vedetele din România – VIDEO

Andreea Damian

Loredana Groza, prima reacție după ce a lansat o melodie cântată alături de maneliști

Andreea Damian

Concert Jean-Michel Jarre la Paris, de Revelion

Andreea Damian

Mihai Bendeac vrea să transforme serialul “Băieți de oraș” în film: „Munca noastră și personajele acelea merită asta!”

Andreea Damian

Artistul britanic Sam Smith nu va mai concerta la Bucureşti. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Scrie un comentariu