Tabu
Image default
CULTURE Slider

Concert Jean-Michel Jarre la Paris, de Revelion

Parisul renunţă anul acesta la focurile de artificii în noaptea de Anul Nou, dar va deschide, în formă digitală, porţile Catedralei Notre-Dame cu un concert în realitate virtuală susţinut de Jean-Michel Jarre, care se anunţă grandios. Concertul va putea fi urmărit pe Youtube şi Facebook, scrie Le Figaro.

De la ora 23.25 la 00.15, Jean-Michel Jarre va cânta în direct sub forma unui avatar în Catedrala care a fost în întregime digitalizată înainte de incendiul din aprilie 2019. Evenimentul va fi în întregime virtual.

„Împreună cu Anne Hidalgo, ne-am întrebat cum să sărbătorim pe 31 decembrie într-o altă manieră, într-un mod inovator, din cauza izolării”, explică compozitorul francez de muzică electronică.

Sponsorizat de UNESCO, acest concert este numit Welcome to the other side.

„Va fi în acelaşi timp un mesaj de speranţă pentru 2021 în vremurile dificile pe care le traversăm, dar şi ocazia de a aduce un omagiu Catedralei Notre-Dame”, adaugă muzicianul. „Suntem onoraţi, cu zecile de creatori şi tehnicieni care lucrează la acest concert captivant de câteva săptămâni, să contribuim în ciuda acestor momente dificile, pentru a face ca Parisul să rezoneze la miezul nopţii, pe 31 decembrie, şi să lansăm astfel invitaţia către lumea întreagă de a veni virtual în centrul Oraşului Lumină”, mai spune Jarre.

Cu această ocazie, Jean-Michel Jarre a reorchestrat întregul album Electronica.

Gratuit în întregime şi accesibil de peste tot din lume, acest concert virtual realizat cu start-up-ul francez VRrOOm, va fi difuzat în direct pe platformele VRchat, Youtube, Facebook, pe France Inter, BFMTV Paris şi pe site-ul Paris.fr.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna aproape și-a scăpat telefonul din mână când a văzut cum arată noua ei sosie

Andreea Damian

A început numărătoarea inversă Millenium

realitatea

Cum sa iti faci un glam make-up

realitatea

De ce s-a zvonit că divorțează Luminița Anghel

Tabu Tabu

Charlize Theron, despre maternitate: „Mă simt ca o mamă obosită care a băut prea multă vodcă”

Andreea Damian

Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu