Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 23 iunie

Astăzi îşi serbează ziua de naştere următorii: James Levine, Jean Tigana, Randy Jackson, Frances MacDormand, Yann Tiersen, Selma Blair, Zinedine Zidane, KT Tunstall, Patrick Vieira, Jason Mraz, Francesca Schiavone şi Duffy.

O să vorbim puţin despre doamna Frances MacDormand pentru că este o actriţă de mare execpţie, dar pe care o apreaciază mai mult criticii decât publicul pentru simplul motiv că nu e o fire hollywoodiană.

S-a născut pe 23 iunie 1957 la Chicago, Statele Unite ale Americii. A fost adoptată şi mai are doi fraţi, înfiaţi şi ei. A făcut facultatea de actorie la Yale unde a fost colegă de cameră cu Holly Hunter, iar prima reprezentaţie a avut-o pe scena unui teatru din Trinidad Tobago, ea ştie cum a ajuns acolo. Chiar dacă numele ei nu spune mai nimic celor mai mulţi, Frances a câştigat un Oscar pentru rolul principal din “Fargo” (unul dintre cele mai bune roluri feminine din istorie, din punctul meu de vedere), a mai fost nominalizată de trei ori la Oscar şi de patru ori la Globul de aur şi a câştigat un premiu Tony.

P.S.: Ieri a fost ziua lui Meryl Streep care e minunată!

ARTICOLE SIMILARE

Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative

realitatea

Thomas Doyle face niste diorame incantatoare?

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Farsa sexuala: ANDREEA MANTEA o seduce pe GABI CRISTEA!

CHA CHA LITIX! Episodul 64. Delir total între candidații de la Primăria Sectorului 1

Andreea Damian

Muzeul Theodor Aman

realitatea

1 comentariu

Sărbătoritul zilei de 23 iunie | Elodia 23 June 2011 at 11:13

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu