Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 23 iunie

Sărbătoritul zilei de 23 iunie

Astăzi îşi serbează ziua de naştere următorii: James Levine, Jean Tigana, Randy Jackson, Frances MacDormand, Yann Tiersen, Selma Blair, Zinedine Zidane, KT Tunstall, Patrick Vieira, Jason Mraz, Francesca Schiavone şi Duffy.

O să vorbim puţin despre doamna Frances MacDormand pentru că este o actriţă de mare execpţie, dar pe care o apreaciază mai mult criticii decât publicul pentru simplul motiv că nu e o fire hollywoodiană.

S-a născut pe 23 iunie 1957 la Chicago, Statele Unite ale Americii. A fost adoptată şi mai are doi fraţi, înfiaţi şi ei. A făcut facultatea de actorie la Yale unde a fost colegă de cameră cu Holly Hunter, iar prima reprezentaţie a avut-o pe scena unui teatru din Trinidad Tobago, ea ştie cum a ajuns acolo. Chiar dacă numele ei nu spune mai nimic celor mai mulţi, Frances a câştigat un Oscar pentru rolul principal din “Fargo” (unul dintre cele mai bune roluri feminine din istorie, din punctul meu de vedere), a mai fost nominalizată de trei ori la Oscar şi de patru ori la Globul de aur şi a câştigat un premiu Tony.

P.S.: Ieri a fost ziua lui Meryl Streep care e minunată!

Articole asemanatoare
Hoţul statuetei OSCAR primită de Frances McDormand e recidivist
Cea mai bună actriţă, Frances McDormand, discurs emoţionant la Oscar
Celebritati nascute pe 23 iunie!
Martea Pacatoasa la Paramount Channel

1 Response

  1. Pingback : Sărbătoritul zilei de 23 iunie | Elodia

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 23 iunie

by realitatea   1 min
1