Home > Agenda > IT 2 încasări de 16,5 milioane de dolari din primele lansări internaționale

IT 2 încasări de 16,5 milioane de dolari din primele lansări internaționale

Warner Bros: „IT: capitolul doi” s-a lansat foarte bine pe piețele internaționale cu 16,5 milioane USD, terminând pe primul loc, pe 48 de piețe, doar din avampremiere.

Sequelul horror se lansează vineri pe alte 27 de piețe, inclusiv în S.U.A., Mexic și Spania. În Franța are premieră săptămâna următoare pe 11 septembrie, iar în Japonia pe data de 1 noiembrie.

„It: Chapter Two” a notat cea mai bună zi de deschidere pentru un film de groază și cea mai bună zi de deschidere a Warner Bros din 2019 în Rusia, cu 2,1 milioane de dolari, bani luați de la 3.215 de vizionări și o cotă de 91% din primele cinci filme. „It 2” a marcat și cea mai bună zi de deschidere pentru un film horror din Italia, cu 1,6 milioane de dolari la 840 de locuri pentru o cotă de 65% din primele cinci titluri. În Germania a generat 1,4 milioane USD, inclusiv avampremiere, cu 681 de cinematografe pentru o cotă de 64%.

„It: Chapter Two” a preluat o pondere puternică de 75% din primele cinci filme din Australia cu 625.000 dolari și 501 de cinematografe. În Brazilia, continuarea a fost lansată cu 555.000 de dolari pe 2.022 de ecrane, iar țara s-a alăturat Rusiei cu „It 2” ca fiind cea mai puternică zi de deschidere a Warner Bros. din 2019.

It a fost un blockbuster în 2017, cu 373 de milioane de dolari pe piețele internaționale, împreună cu înacasări de 327 de milioane de dolari în Ameria de Nord. „It: Chapter Two”, bazat pe a doua jumătate a romanului lui Stephen King din 1986, reia povestea de după  27 de ani de la evenimentele primului film și se concentrează pe versiunile pentru adulți ale celor șapte membri ai clubului Losers, în timp ce se ocupă de revenirea clovnului Pennywise – cu Bill Skarsgard în rol principal – în orașul lor natal, Derry, Maine.

James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaia Mustafa, Jay Ryan, James Rasone și Andy Bean sunt vedete în rândul clubului de după 27 de ani. Andy Muschietti revine la regia din scenariul lui Gary Dauberman. Producătorii sunt Barbara Muschietti, Dan Lin și Roy Lee. Criticii au scris recenzii pozitive în cea mai mare parte pentru o evaluare a Rotten Tomatoes de 67%.

Articole asemanatoare
Liviu-Varciu-si-Anda-Calin
Când va deveni tată Liviu Varciu pentru a treia oară! Am aflat secretul bine păzit al iubitei
Comedia cea mai cinică din lume – Războiul rozelor – a împlinit 30 de ani și e genială ca în prima zi
Shia LaBeouf poartă o pictură minusculă în jurul gâtului său, ca un tribut adus tatălui său
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

Comenteaza acest articol

IT 2 încasări de 16,5 milioane de dolari din primele lansări internaționale

by realitatea   1 min
0