Tabu
PEOPLESlider

Loredana Groza, prima reacție după ce a lansat o melodie cântată alături de maneliști

Loredana Groza a vorbit în premieră despre valul de critici și controverse stârnite de melodia sa, cântată împreună cu maneliști celebri. Vedeta nu se lasă afectată de criticile dure ale fanilor.

Loredana a declarat într-o emisiune de televiziune că „e un moment istoric în muzică românească dar și pentru ea, ca artistă. „În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre”, a spus ea.

Mă simt blagoslovită. Și această dragoste și susținere pe mine mă hrănește cel mai mult și îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită. Ca să fiu sinceră nu m-a deranjat nimic. Am citit, nu demult, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea că nu îl interesează nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mă interesează mesajele pozitive. Dar încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus.

Loredana Groza

„Nu e manea. Este happy tone”

Dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat! Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă. Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare. Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură. Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul.

Loredana Groza

De curând, cântăreața a lansat o piesă de senzație alături de Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Nicu Paleru și alte nume cunoscute din industria manelelor. Piesa a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube, în doar câteva zile de la apariție.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Zapata și-ar fi dorit să vină de ziua ei în România. A anulat tot! Care e motivul

Tabu Tabu

Bănuieli că telefonul lui Jeff Bezos ar fi fost „spart” de prințul saudit Mohammed bin Salman

realitatea

Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul

Andreea Damian

Twitter interzice reclamele politice

Andreea Damian

Sean Penn se află pe teritoriul Ucrainei şi filmează un documentar despre invazia Rusiei

Andreea Damian

Apple renunță la aplicația prin care protestatarii din Hong Kong puteau să localizeze forțele de ordine

realitatea

Scrie un comentariu