Tabu
PEOPLESlider

Mihai Bendeac vrea să transforme serialul “Băieți de oraș” în film: „Munca noastră și personajele acelea merită asta!”

Mihai Bendeac le-a dezvăluit fanilor săi că are de gând să lanseze un nou film și să transforme celebrul serial “Băieți de oraș” într-un lungmetraj de succes.

Ultimul mesaj postat de simpaticul actor pe pagina lui de Instagram arată că are planuri mare de viitor, iar în acest moment lucrează la un film.

„Promit că, după ce termin filmul la care lucrez acum, fac “Băieți de oraș – The Movie”. Munca noastră și personajele acelea merită asta”, a scris actorul, pe contul său de socializare.

Scenariul serialului „Băieți de oraș” a fost scris de Mihai Bendeac și a fost difuzat pe Antena 1 în perioada 2016 -2018). Serialul îi are în centrul atenției pe Roby Roberto (Mihai Bendeac), Daniela (Lorena Luchian), Malone (Vlad Drăgulin), Gina Felea (Anca Dinicu), Renata (Doina Teodoru) și Dorian (Micutzu). Temele abordate în serial parodiază viața „băieților de oraș”.

Deși în ultima perioadă a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, comediantul a postat un mesaj pe pagina lui de Instagram, iar anunțul a creat mare vâlvă printre internauți. Actorul a distribuit o fotografie cu sigla PRO TV, în dreptul căruia nu a scris nimic, lăsând la interpretarea publicului.

ARTICOLE SIMILARE

Parfumul unisex cu aromă de carte pentru cei aflați în izolare

Andreea Damian

Hilaria Baldwin este însărcinată din nou. Alec Baldwin așteaptă copilul cu numărul 8

Andreea Damian

Marina Almășan a ajuns de urgență, la spital. Ce i s-a întâmplat

Andreea Damian

Nu există cale de împăcare! Cătălin Măruță și Alex Velea, replici tăioase

Andreea Damian

Rihanna îl așteaptă pe Moș Crăciun în lenjerie intimă. FOTO

Andreea Damian

Primele declaraţii făcute de Nicoleta Nucă despre despărțire și relația toxică în care a fost

Andreea Damian

Scrie un comentariu