Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mihai Bendeac vrea să transforme serialul “Băieți de oraș” în film: „Munca noastră și personajele acelea merită asta!”

Mihai Bendeac le-a dezvăluit fanilor săi că are de gând să lanseze un nou film și să transforme celebrul serial “Băieți de oraș” într-un lungmetraj de succes.

Ultimul mesaj postat de simpaticul actor pe pagina lui de Instagram arată că are planuri mare de viitor, iar în acest moment lucrează la un film.

„Promit că, după ce termin filmul la care lucrez acum, fac “Băieți de oraș – The Movie”. Munca noastră și personajele acelea merită asta”, a scris actorul, pe contul său de socializare.

Scenariul serialului „Băieți de oraș” a fost scris de Mihai Bendeac și a fost difuzat pe Antena 1 în perioada 2016 -2018). Serialul îi are în centrul atenției pe Roby Roberto (Mihai Bendeac), Daniela (Lorena Luchian), Malone (Vlad Drăgulin), Gina Felea (Anca Dinicu), Renata (Doina Teodoru) și Dorian (Micutzu). Temele abordate în serial parodiază viața „băieților de oraș”.

Deși în ultima perioadă a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, comediantul a postat un mesaj pe pagina lui de Instagram, iar anunțul a creat mare vâlvă printre internauți. Actorul a distribuit o fotografie cu sigla PRO TV, în dreptul căruia nu a scris nimic, lăsând la interpretarea publicului.

ARTICOLE SIMILARE

Probleme de sănătate pentru Liviu Vârciu. Ce diagnostic a primit prezentatorul

Andreea Damian

Cardiganul verde al lui Kurt Cobain s-a vândut cu 334.000 de dolari la licitație

realitatea

Femeile au creierul mai tânăr decât bărbații

Andreea Damian

Creatorul Squid Game, anunţ despre al doilea sezon. Ce se întâmplă cu personajul principal

Andreea Damian

Tendințe home deco | 8 idei de furat de la decoratori

Andreea Damian

Carmen Negoiță își dorește să devină „călător de meserie”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu