Tabu
PEOPLESlider

Ashton Kutcher, povestea tristă din spatele succesului

Ashton Kutcher a cunoscut faima după ce a jucat rolul lui Michael Kelso în sitcomul american „That ’70s Show”, difuzat de Fox între 1998 și 2006. Părea că le are pe toate: arăta bine avea simțul umorului și era un bărbat fermecător. Iar când s-a căsătorit cu Mila Kunis, în 2015, și i-a făcut 2 copii, părea că-și trăiește visul. Cei doi formează unul dintre cele mai adorabile familii de la Hollywood. Dar în spatele acestei vieți perfecte se află un om care a suferit foarte mult.

Când Ashton Kutcher avea doar 13 ani, aproape că și-a dat viața pentru a o salva pe cea a fratelui său geamăn.  Michael, care s-a născut cu paralizie cerebrală, suferise un stop cardiac. Medicii le-au spus părinților că doar un transplant de inimă i-ar mai putea salva viața. Din cauza depresiei, Ashton Kutcher era la un pas de sinucidere. Din fericire, s-a găsit un donator de cord.

Ashton, alături de geamănul său

Zece ani mai târziu, starul a trăit o nouă tragedie: moartea iubitei sale. Tânărul Ashton avea 23 de ani când iubita lui, Ashley Ellerin, a fost înjunghiată mortal de un criminal în serie cunoscut sub numele de Chiller Killer. Mărturia actorului a fost o probă importantă pentru ca instanța să-l condamne pe făptaș.

Ashley Ellerin, fosta iubită a actorului

În prezent, Ashton Kutcher, de 40 de ani, are o nouă misiune în viață: să salveze fetițe nevinovate din întreaga lume din mâinile traficanților de persoane. Acesta și-a luat angajamentul de a lupta împotriva traficului de ființe umane, în special copii. De aceea, în urmă cu 10 ani, a fondat împreună cu fosta lui soție, Demi Moore, fundația Thorn. Prin aceasta, Ashton Kutcher, împreună cu managerul său construieștr mijloacele digitale pentru a ajuta autoritățile internaționale să captureze traficanții de persoane. Până în prezent, fundația lui a salvat peste 6.000 de victime, majoritatea copii, și a identificat peste 2.000 de traficanți.

Ashton este o adevărată sursă de inspirație și și-a stabilit deja următorul scop: eliminarea pornografiei infantile de pe internet.

 

ARTICOLE SIMILARE

Marc Anthony s-a căsătorit cu o fostă Miss. Cum arată mireasa: e mai tânără decât el cu 31 de ani

Andreea Damian

DJ Fatboy Slim a remixat extrase din discursul Gretei Thunberg la ONU

Andreea Damian

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, mesaje speciale pentru fiica lor

Tabu Tabu

Avril Lavigne lansează un nou album după ce a supraviețuit bolii Lyme

Andreea Damian

Cele mai originale si ciudate diete folosite de vedete!

realitatea

Concurs incheiat! Vara asta gatesti cu Vegeta si Eva! Fii unul din cei 3 castigatori!

realitatea

Scrie un comentariu