Tabu
FASHIONSlider

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

„No shirt, no problem”, ar spune Rihanna sau Bella Hadid când pleacă la salon sau în club, cu fetele. Iar când ești ditamai vedeta, e absolut normal să apari în plină stradă sau la evenimente cu sutienul la vedere. Și cum orice starletă care se respectă are și curaj să încerce, piesele de lenjerie intimă purtată ca îmbrăcăminte de stradă rămân în continuare pe toate drumurile. Binențeles, moda o dictează tot vedetele.

Kim Kardashian e deja obișnuită cu privirile insistente ale bărbaților și orice apariție a sa pare o invitație pentru pudici. Însă, ar fi păcat să lăse să treacă sezonul cald fără să lase la vedere o bustieră, un sutien dantelat, un corset sexy sau chiar boxeri.

Rihanna ne-a învățat că formele rubensiene trebuie puse în valoare cu haine puține și cât mai mic. Surorile Bella și Gigi Hadid se remarcă prin lipsa de pudoare ori de câte ori aleg din sertare un corset sexy sau o bustieră cu vedere la sâni. Cât despre Rita Ora, muzica ei parcă n-ar mai prinde atât de bine la public dacă nu ar arăta puțin mai multă piele.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

ARTMARK ⎪ Licitație online de artă postmodernă și contemporană

Ciocîrlan

Cele mai bune stiluri de rochii pe care le vom iubi în 2021

Andreea Damian

Pink Diva la Bucharest Fashion Week

realitatea

Copertele Vogue pun stăpânire pe Bulevardul Champs Elysées

realitatea

Naomi Campbell in Interview

realitatea

Bucureștiul fanariot ⎪ Dezbatere online cu Tudor Dinu

Ciocîrlan

Scrie un comentariu