Tabu
PEOPLESlider

Beyonce a făcut dezvăluiri neașteptate despre originile ei

Beyonce apare pe coperta revistei Vogue din Statele Unite din septembrie, fiind prima femeie de culoare ce apare pe coperta acestei publicații. Vedeta a vorbit despre familia sa, dar și despre originile ei, afirmând că are un arbore genealogic foarte interesant.

Cântăreața în vârstă de 36 de ani a dezvăluit să strămoșii săi au deținut sclavi. Beyonce, care provine din Louisiana, a descoperit că stră-stră-străbunica ei, Rosalie Jean Louis, a fost o sclavă care s-a îndrăgostit și căsătorit cu un vânzător alb bogat, Joseph Lacey. Cei doi au avut, în anul 1830, o fiică, Celestine Josephine Lacez, cu care Beyonce ar fi semănat la perfecție.

„Mi-am cercetat strămoșii de curând și am aflat că provin de la un deținător de sclavi care s-a îndrăgostit și căsătorit cu o femeie ce îi era sclavă (…) Vin dintr-o familie de relații distruse între bărbați și femei, abuz de putere și neîncredere. Doar când am văzut asta clar am fost capabilă să rezolv conflictele care au apărut în familia mea”, a declarat Beyonce.

De aceea Beyonce a început să creadă că Dumnezeu a binecuvântat-o cu gemeni, ca să mai șteargă din blestemele care s-au abătut asupra familiei sale.

Beyoncé Knowles a devenită celebră ca solistă a trupei Destiny’s Child. După destrămarea grupului, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat şase albume de studio, cel mai recent fiind „Lemonade” (2015). Ea a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale și a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

ARTICOLE SIMILARE

Vaccin anti COVID-19 | Efectul secundar care a făcut-o să creadă că are cancer de sân

Andreea Damian

Transformarea sacoșei de rafie în haute couture

Andreea Damian

Alina Sorescu, imagini inedite pe Instagram după ce s-a aflat că Alexandru Ciucu i-a intentat un proces

Andreea Damian

De ce răcim în mijlocul verii?

Andreea Damian

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Andreea Damian

Cele mai memorabile apariții și momente de la MET Gala, de-a lungul timpului

Andreea Damian

Scrie un comentariu