Home > Slider > Motivul pentru care Macaulay Culkin a refuzat de trei ori un rol în The Big Bang Theory

Motivul pentru care Macaulay Culkin a refuzat de trei ori un rol în The Big Bang Theory

Macaulay Culkin

Actorul Macaulay Culkin a dat cu piciorul unui rol foarte important, care i-ar fi putut aduce milioane de dolari în conturi. Producătorii serialului „The Big Bang Theory” i-au făcut o ofertă de nerefuzat starului din „Singur acasă”, dar acesta a refuzat motivând că nu ar fi fost în stare să joace într-un sitcom.

În cadrul interviului pe care l-a acordat în timpul unei emisiuni de radio, Macaulay Culkin, în vârstă de 37 de ani, a specificat că a fost abordat de producători de trei ori înainte de a începe filmările celui mai în vogă serial de televiziune și tot de atâtea ori i-a refuzat. Actorul american a adăugat că nu s-ar fi văzut în pielea unui tocilar pasionat de astrofizică și matematică.

Dar nu regretă nicio clipă că a zis pas rolului! Deși Macaulay Culkin susține că rolul i-ar fi umflat conturile considerabil. În prezent, starul are o avere estimată la 15 milioane de dolari. Culkin și-a încheiat cariera de actor ca să se dedice muzicii. În 2013 el a înființat trupa comedy rock Pizza Underground.

Teoria Big Bang (eng. The Big Bang Theory) este un sitcom american, creat și regizat de Chuck Lorre și Bill Prady, ce a avut premiera pe CBS pe 24 septembrie 2007. Serialul a ajuns la sezonul al 11-lea. Actorii care interpretează rolurile principale – Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg și Kunal Nayyar – sunt printre cei mai bine plătiți actori de televiziune, reușind să încaseze per episod 1 milion de dolari, începând cu sezonul 8.

Articole asemanatoare
mila kunis
Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin
Vedete nascute pe 26 august!
Sărbătoritul zilei

Loading...

Comenteaza acest articol

Motivul pentru care Macaulay Culkin a refuzat de trei ori un rol în The Big Bang Theory

by Andreea Damian   1 min
0