Home > Slider > Motivul pentru care Macaulay Culkin a refuzat de trei ori un rol în The Big Bang Theory

Motivul pentru care Macaulay Culkin a refuzat de trei ori un rol în The Big Bang Theory

Macaulay Culkin

Actorul Macaulay Culkin a dat cu piciorul unui rol foarte important, care i-ar fi putut aduce milioane de dolari în conturi. Producătorii serialului „The Big Bang Theory” i-au făcut o ofertă de nerefuzat starului din „Singur acasă”, dar acesta a refuzat motivând că nu ar fi fost în stare să joace într-un sitcom.

În cadrul interviului pe care l-a acordat în timpul unei emisiuni de radio, Macaulay Culkin, în vârstă de 37 de ani, a specificat că a fost abordat de producători de trei ori înainte de a începe filmările celui mai în vogă serial de televiziune și tot de atâtea ori i-a refuzat. Actorul american a adăugat că nu s-ar fi văzut în pielea unui tocilar pasionat de astrofizică și matematică.

Dar nu regretă nicio clipă că a zis pas rolului! Deși Macaulay Culkin susține că rolul i-ar fi umflat conturile considerabil. În prezent, starul are o avere estimată la 15 milioane de dolari. Culkin și-a încheiat cariera de actor ca să se dedice muzicii. În 2013 el a înființat trupa comedy rock Pizza Underground.

Teoria Big Bang (eng. The Big Bang Theory) este un sitcom american, creat și regizat de Chuck Lorre și Bill Prady, ce a avut premiera pe CBS pe 24 septembrie 2007. Serialul a ajuns la sezonul al 11-lea. Actorii care interpretează rolurile principale – Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg și Kunal Nayyar – sunt printre cei mai bine plătiți actori de televiziune, reușind să încaseze per episod 1 milion de dolari, începând cu sezonul 8.

Articole asemanatoare
Home Alone
Disney reînvie Home Alone pentru o nouă generaţie dar fanii nu sunt deloc fericiți
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson
Macaulay Culkin
Macauley Culkin e din nou „singur acasă”, după 28 de ani
mila kunis
Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

Comenteaza acest articol

Motivul pentru care Macaulay Culkin a refuzat de trei ori un rol în The Big Bang Theory

by Andreea Damian   1 min
0