Tabu
CULTURE Slider

Spoiler pentru sezonul 8 din Game of Thrones. A fost deconspirat un mare secret

Fanii seriei Game of Thrones așteaptă cu nerăbdare sezonul 8, care va avea premiera în luna aprilie a anului 2019. Cum sezonul 7 s-a încheiat epic și a înregistrat audienţe record. The Knight King şi dragonul capturat de la Daenaerys au dărâmat „Zidul” de gheaţă în drumul lor spre Westeros.

În acel dezastru au fost prinși Tormund Giantsbane și Beric  Dondarrion, personaje care asigurau paza zidului. Scena respectivă i-a făcut pe mulți fani să se întrebe care va fi soarta celor doi în ultimul sezon al seriei Game of Thrones. Au supraviețuit ei atactului Regelui Gheții? Răspunsul l-ar fi oferit chiar HBO, postul de televiziune care produce serialul.

HBO a trebuit să trimită scenariul ultimului sezon organizatorilor premiilor Emmy, după ce serialul a fost nominalizat la categoria „Outstanding Writing for a Series Drama”, relatează express.co.uk. Din fericire, s-au scurs câteva detalii despre ultimele episoade. Cel mai recent spoiler ne indică faptul că Tormund și Beric sunt în viață și își ajută tovarășii sălbatici de pe Zid să coboare scările săpate în gheață. Lasă în urmă Castelul Negru și fug.

https://twitter.com/thronesfacts/status/1026884930641379340

Actorul Nikolaj Coster-Waldau, care îl interpretează pe Jaime Lannister, a dezvăluit că el şi ceilalţi actori din distribuţie nu au primit scenariul ultimului sezon, fiecare spunându-și replica după ce au auzit-o în căştile pe care le-au purtat pe platourile de filmare, ca măsură de siguranţă luată de producători împotriva dezvăluirii detaliilor producţiei înainte de lansarea fiecărui episod.

Serialul Game Of Thrones a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. Game of Thrones a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv premii Emmy. Ultimul sezon va avea premiera în aprilie 2019.

Sophie Turner (Sansa) spune că seria finală din Game of Thrones va fi cea mai sângeroasă

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a purtat o rochie de mireasă Givenchy și voal de 5 metri

Andreea Damian

Informaţia pe care ar trebui să o cunoască toţi părinții aflați la început de drum

Andreea Damian

SF. NECTARIE Vindecatorul sarbatorit azi!

Scrie un comentariu