Tabu
PEOPLESlider

Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera

Christina Aguilera a dezvăluit că refuză să mai aibă o relaţie de dragoste cu o persoană celebră. Vedeta americană, în vârstă de 38 de ani a explicat și motivul într-un interviu pe care l-a acordat revistei Cosmopolitan.

Christina Aguilera este mai prudentă și mai pragmatică în dragoste, explicând că se simte mai bine cu un bărbat care nu este celebru.

„Oportunităţi au existat, dar nu e genul meu să ies la întâlniri cu o altă persoană din industrie. Trebuie să fie ceva greşit cu tine dacă vrei să faci parte din această industrie. Adică, ce vreau să spun este faptul că şi eu am cu siguranţă problemele mele. Cred că pot să manevrez doar o singură celebritate într-o relaţie de cuplu, iar aceea ar trebui să fiu eu“, a mărturisit Aguilera.

Christina Aguilera e logodită încă din 2016 cu Matthew Rutler, un asistent de producție pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului „ Burlesque”. Cei doi au împreună o fetiță, Summer Rain, de 4 ani. Artista mai are un băiețel, Max Liron, de 10 ani, din mariajul cu Jordan Bratman (2005-2011).

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii neglijați în copilărie au creierele mai mici, arată un studiu realizat pe „orfanii lui Ceaușescu”

Andreea Damian

București Livrator | Un nou spectacol outdoor la Teatrul Masca

Andreea Damian

Englezii avertizați cu invazie de șobolani, 120 de milioane de rozători așteaptă să le intre în case

realitatea

Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Andreea Damian

Trucul de un minut care mă ajută să fac față stresului

Andreea Damian

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu! Rochia uluitoare purtată de fosta gimnastă în ziua nunții

Andreea Damian

Scrie un comentariu