Tabu
BEAUTYSlider

Ecografia pe unghii, suvenir îndrăzneț pentru gravide

Toate gravidele arată întotdeauna bine. Părul și mai ales unghiile se întăresc și strălucesc mai mult. Dar multe femei se tem să apeleze la unghiile tehnice în timpul sarcinii pentru a nu afecta sănătatea copilului din burtică. Specialiștii în medicină fetală susțin însă că manichiura cu gel sau unghiile acrilice nu afectează sarcina.

Iar pentru a întâmpina copilașul așa cum se cuvine, un salon de înfrumusețare din Marea Britanie a lansat cea mai trăznită modă pentru femeile însărcinate: manichiura cu ecografie pe unghii. Lansată inițial ca o formă de artă, această idee îndrăzneață a fost rapid adoptată de multe gravide.

Această manichiură oferă clientelor cu burtică șansa să-și poarte chipul copilului nenăscut pe unghii. Iar așa viitoarea mămică va putea toată ziua să privească imaginea micuțului ei, pentru că salonul despre care vorbim, Serenity Hair and Beauty, personalizează unghiile. Trebuie doar să aibă la îndemână o ecografie recentă în format 2D.

Totul a pornit de la o clientă care a pierdut sarcina și a cerut o manichiură specială. Gravida și-a pozat apoi unghiuțele, le-a postat pe Instagram și imaginea a devenit virală. La scurt timp, cererile pentru o astfel de manichiură au curs gârlă.

View this post on Instagram

This manicure has been a long time coming. After three years and numerous fertility treatments, my hubby and I finally conceived in April. On May 30, my heart was broken when I found out my baby was no longer living and growing, and he was taken from me the next day. I lost all inspiration as I struggled with the grief. I learned how to love him and his brief life and move forward with renewed hope. I love you jelly bean, and seeing you on my nails makes me smile ❤️ #miscarriage #pregnancyloss #infertility #pregnancyandinfantlossawarenessmonth #onceamotheralwaysamother #angelbaby #ihaveasoninheaven #ultrasound #sonogram #sonogramnails #ultrasoundnails #nailart #idomyownnails #freehandnailart #nailfie #instanails #suckitjamberry

A post shared by Sara P (@nailsbysara) on

Manichiurista și-a pus astfel la mare încercare talentul de tehnician în unghii false. „S-a dovedit a fi o idee minunată mai ales pentru gravidele care au suferit un avort spontan sau au născut copii prematuri și apoi au murit”, a mărturisit artista care a lansat această modă. Unghiile pictate pot fi apoi păstrate ca suvenir pentru că pot fi înlăturate cu succes de pe unghii.

https://www.instagram.com/p/BijOI2DB-7K/?utm_source=ig_embed

Manichiura cu ultrasunetele este ideală de purtat la botezul bebelușului sau poate fi folosită ca o idee de anunțare a sexului bebelușului.

ARTICOLE SIMILARE

Curățenia de primăvară | 30 de sfaturi istețe pentru a economisi spațiu

Andreea Damian

Aproape jumătate dintre bărbați cred că sarcinile casnice sunt împărțite egal. Femeile îi contrazic

Andreea Damian

Noile branduri de lenjerie intimă redefinesc cuvântul „sexy”

Andreea Damian

Mihai de la 3 Sud-Est, infectat cu COVID-19: artistul este internat la ATI

Andreea Damian

O dietă nesănătoasă, mai rea decât fumatul. Ucide 11 milioane de oameni în fiecare an

Andreea Damian

Viviana Sposub, adevărul despre problemele din relația cu George Burcea. De ce nu se pot căsători

Andreea Damian

Scrie un comentariu