Home > Agenda > Lana Del Rey o invită Azealia Banks să se bată la propriu și toată lumea e șocată

Lana Del Rey o invită Azealia Banks să se bată la propriu și toată lumea e șocată

Anul 2018 devine tot mai ciudat și în lumea showbizului. Adică, cine s-ar fi gândit că Lana Del Rey o va provoca pe Azealia Banks la bătaie din cauza lui Kanye West?

Și totuși, acest lucru s-a întâmplat zilele trecute atunci când, Azealia Banks a sărit la gâtul virtual al Lanei Del Ray după ce aceasta l-a certat pe Kanye West pentru că-l promovează public pe Donald Trump. Cearta dintre cele două a început pe Twitter (și să sperăm că se și încheie acolo). Azealia Banks i-a scris Lanei Del Ray referitor la subiectul Kanye West: “Wow, ok Lana, ar fi drăguț dacă ai fi constantă în indignare și ai refuza să mai colaborezi cu ASAP despre care se știe că a abuzat femei. Pentru mine, gestul tău este unul tipic al femeii albe care se folosește de cineva mai slab despre care suține că e aliatul său (se referă în mod special la faptul că Lana l-a criticat pe Kanye pentru că a spus că ar vrea să fie abolit amendamentul care pusese capăt sclaviei). Nu te mai folosi de Kanye pentru încercările tale lipsite de consistență de a părea implicată politic. Kanye nu este dușmanul tău  sau un dușman în general.”

Lana i-a răspuns: “Banks, ai fi putut fi cea mai bună cântăreață de rapp în viață dar ai dat-o-n bară. Nu te descărca pe singura persoană care ți-a ținut spatele. Dacă vrei să rezolvăm problema te invit la mine, să o facem față-n față. Știi să calculezi deci fă-o și trage concluzia. Dar în locul tău eu aș lăsa-o baltă.”

Azealia Banks s-a enervat la culme și i-a răspuns tot public cu niște apropouri la adresa operațiilor estetice pe care Lana le-ar fi făcut: “Trebuie să sunăm urgent la chirurgul esthetician care i-a făcut nasul ăla în stil Michael Jackson iar apoi trebuie să facem rost de niște kybella (o substanță injectabilă care reduce grăsimea de sub bărbie) ca să rezolvăm și chifteluțele de pui (se referă la forma bărbiei Lanei Del Rey) iar apoi să o convingem să investească în niște acadele de slăbit și un antrenor ieftin de fitness care să o scape de grăsimea de pe abdomen.” Nici Lana Del Rey nu s-a lăsat mai prejos și a scris: “Am să-ți trimit numărul esteticianului meu și chiar și numărul unui bun psihiatru pe care-l știu în Los Angeles căci e evident că pastilele pe care le iei acum nu funcționează.“

Azealia Banks s-a simțit atât de jignită încât a început să o amenințe pe Lana Del Rey prin intermediul fanilor că o dă în judecată – “Am să vorbesc cu avocatul meu! Unde e postarea în care mă amenința cu bătaia?” însă Lana, calmă, i-a răspuns: “spune-i avocatului tău că e o promisiune, nu o amenințare.”

Articole asemanatoare
Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune
Schimbarea ŞOCANTĂ a Lanei Del Rey! Operaţiile estetice şi machiajul FAC MINUNI
Pariurile TABU confirmate la BRIT AWARDS: Emeli Sande si Lana del Rey
TOP 10 Cele mai cautate femei pe GOOGLE in 2012! Numarul 1 este …

Loading...

Comenteaza acest articol

Lana Del Rey o invită Azealia Banks să se bată la propriu și toată lumea e șocată

by realitatea   2 min
0