Home > Agenda > Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris

Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris

pamela anderson

Pamela Anderson militează pentru drepturile animalelor. Fostul iepuraș Playoby s-a lăsat închis, la Paris, într-o cușcă pentru animale cu scopul de a protesta pentru suferința suferită de acestea.

Actrița canadiană în vârstă de 51 de ani, împreună cu partenerul său de dans de la o emisiune-concurs, Maxime Dereymez, au acceptat să stea închiși într-o cușcă. La protest au mai participat o serie de personalități, care au denunțat maltratările la care sunt supuse animalele de crescătorie. și politiciani francez Yannick Jadot a acceptat să fie închis într-un dintre cele trei cuști pentru a susţine o petiţie europeană iniţiată de asociaţia CIWF.

„Trăiesc în Franţa de puţin timp, însă apărarea animalelor este o cauză care mă emoţionează oriunde m-aş afla. Nimeni nu suportă să fie în cuşcă mai mult de câteva minute, în timp ce acele animale îşi petrec acolo întreaga viaţă. Este inuman”, a declarat Pamela Anderson, care are o relație cu un fotbalist francez, Adil Rami.

Pamela Anderson a intrat în acea cușcă îmbrăcată cu o rochie cu dungi albastre și ochelari de soare la ochi, în faţa unui grup de 30 de persoane. Diva blondă a ținut în mână o pancartă cu mesajul „Je suis une CAGE FIGHTER”. Ceilalți semnatari ai petiţiei au intrat, pe rând, în trei cuşti cu afișe pe care fusese scris textele ”În Franţa, 69% din găini, 99% din porci şi 97% din iepuri sunt crescuţi în cuşti” și „În Europa peste 300 de milioane de animale sunt ținute în cuști în fiecare an”.

„Avem nevoie de 1 milion de semnături într-un an în şapte state membre pentru a pune capăt suferinţelor animalelor”, a declarat Leopoldine Charbonneaux, directoarea CIWF (Compassion in World Farming). „O viaţă în cuşcă înseamnă o viaţă de suferinţe. Eliminarea cuştilor va zgudui acel tip de creştere a animalelor în sistem industrial, care nu este nici durabilă, nici acceptabilă din punct de vedere moral şi care reprezintă o aberaţie economică”, a adăugat Charbonneaux.

În spatele unui eşafodaj de cuşti mai mici care serveau pe post de pupitru, un ecran uriaş a difuzat în buclă imagini cu animale şi un desen animat în timp ce activiştii ecologişti înmânau trecătorilor insigne şi pliante informative.

 

Articole asemanatoare
pamela anderson
Pamela Anderson: Bărbații care se uită la filme porno sunt cei mai jalnici amanți
pamela anderson,
Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron
Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța
pamela anderson
Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei

Comenteaza acest articol

Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris

by Andreea Damian   1 min
0