Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris

Pamela Anderson militează pentru drepturile animalelor. Fostul iepuraș Playoby s-a lăsat închis, la Paris, într-o cușcă pentru animale cu scopul de a protesta pentru suferința suferită de acestea.

Actrița canadiană în vârstă de 51 de ani, împreună cu partenerul său de dans de la o emisiune-concurs, Maxime Dereymez, au acceptat să stea închiși într-o cușcă. La protest au mai participat o serie de personalități, care au denunțat maltratările la care sunt supuse animalele de crescătorie. și politiciani francez Yannick Jadot a acceptat să fie închis într-un dintre cele trei cuști pentru a susţine o petiţie europeană iniţiată de asociaţia CIWF.

„Trăiesc în Franţa de puţin timp, însă apărarea animalelor este o cauză care mă emoţionează oriunde m-aş afla. Nimeni nu suportă să fie în cuşcă mai mult de câteva minute, în timp ce acele animale îşi petrec acolo întreaga viaţă. Este inuman”, a declarat Pamela Anderson, care are o relație cu un fotbalist francez, Adil Rami.

Pamela Anderson a intrat în acea cușcă îmbrăcată cu o rochie cu dungi albastre și ochelari de soare la ochi, în faţa unui grup de 30 de persoane. Diva blondă a ținut în mână o pancartă cu mesajul „Je suis une CAGE FIGHTER”. Ceilalți semnatari ai petiţiei au intrat, pe rând, în trei cuşti cu afișe pe care fusese scris textele ”În Franţa, 69% din găini, 99% din porci şi 97% din iepuri sunt crescuţi în cuşti” și „În Europa peste 300 de milioane de animale sunt ținute în cuști în fiecare an”.

„Avem nevoie de 1 milion de semnături într-un an în şapte state membre pentru a pune capăt suferinţelor animalelor”, a declarat Leopoldine Charbonneaux, directoarea CIWF (Compassion in World Farming). „O viaţă în cuşcă înseamnă o viaţă de suferinţe. Eliminarea cuştilor va zgudui acel tip de creştere a animalelor în sistem industrial, care nu este nici durabilă, nici acceptabilă din punct de vedere moral şi care reprezintă o aberaţie economică”, a adăugat Charbonneaux.

În spatele unui eşafodaj de cuşti mai mici care serveau pe post de pupitru, un ecran uriaş a difuzat în buclă imagini cu animale şi un desen animat în timp ce activiştii ecologişti înmânau trecătorilor insigne şi pliante informative.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cadouri Bestseller de mărțișor pentru femeile speciale din viata ta

Tabu Tabu

Bestia din Est muşcă din Europa dar gheţarii arctici se topesc

Dora Constantinovici

Șase moduri prin care Regina Elisabeta a II-a trimite mesaje secrete personalului ei

Andreea Damian

Fitness facial: cum tonifiem musculatura feței pentru a ne menține pielea fermă

Andreea Damian

De ce sunt îmbrățișările esențiale în cuplu?

Andreea Damian

Tradiții și superstiții de Revelion și de Anul Nou 2022

Andreea Damian

Scrie un comentariu