Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Black Mirror sezonul cinci tocmai a fost confirmat de Miley Cyrus

Seria antologică distopică, Black Mirror se află pe punctul de a se finaliza în cursul acestei luni, o include în distribuție pe Miley Cyrus.

Cyrus a apărut în emisiunea radio a lui Howard Stern unde a dezvăluit că nu a fost acasă când și-a pierdut locuința în incendiile din Malibu pentru că filma în Africa de Sud. Stern a determinat-o apoi pe fosta vedetă Hannah Montana să confirme zvonurile recente conform cărora și ea va apărea în seria Netflix a lui Charlie Brooker și Annabel Jones. “Dacă o să ghiciți, confirm, da “, a spus Cyrus Stern, care mai târziu a susținut că Stern ar fi spus că e vorba cu sigurnață despre Black Mirror.

Ea a adăugat că nu era sigură dacă avea voie să-și confirme apariția în al cincilea sezon al distopiei, dar a declarat și că e “foarte mândră” de munca sa în seria Netflix. “Am învățat multe despre mine, și cred că am reușit să folosesc toate astea și să le pun în evidență”, a continuat ea, dezvăluind că sunt “multe părți diferite” ale personajului ei.

Discuția lui Stern cu Miley vine după ce săptămâna trecută, un cont oficial Twitter legat de serviciul de streaming pare să fi îndemnat fanii să se aștepte la revenirea seriei. Postarea, care a dispărut între timp, conținea o fotografie care prezintă datele de lansare a mai multor seriale Netflix. Black Mirror a apărut alături de data de 28 decembrie, cu un episod izolat intitulat “Bandersnatch”, care pare să indice că fanii vor primi un episode nou chiar înainte de sfârșitul anului.

Noul sezon va avea un episod de genul “alege-ți aventura” în care fanii își pot alege parcursul evenimentelor în mod interactiv.

ARTICOLE SIMILARE

3 zicale pe care ar trebui sa le evitam

realitatea

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

Andreea Damian

Monica Bîrlădeanu tot mai aproape de Dumnezeu

Tabu Tabu

Mihai Petre, reacție după ce a fost înlocuit cu Alexandra Dinu

Tabu Tabu

André Rieu le-a pregătit fanilor o surpriză specială pentru sărbători

Andreea Damian

Cel mai îndrăgit musical pentru copii a fost acuzat de rasism

Andreea Damian

Scrie un comentariu