Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Și-a pus sau nu Madonna implanturi în posterior? Vedeta răspunde speculațiilor

Noul an a surprins-o pe Madonna pe scenă, într-un club din New York. Cântăreața sexagenară și-a șocat fanii cu o apariție de-a dreptul neobișnuită. Deși neagă vehement, admiratorii ei sunt convinși că vedeta și-a făcut implanturi în posterior.

Artista a fost îmbrăcată cu pantaloni negri şi o jachetă neagră din piele. Madonna a ţinut un mic discurs, apoi a cântat două cântece, fiind acompaniată la chitară de David Banda, fiul ei adoptiv în vârstă de 13 ani. Dar posteriorul ei neobișnuit de bombat a atras atenţia tuturor.

N-ar trebui să ne mire noua intervenție la care Madonna ar fi apelat pentru a păcăli timpul. Diva nu acceptă că îmbătrânește și apelează la operații estetice pentru a-și mări buzele și pentru a-și întinde pielea de pe față. Dar faptul că și-a pus implanturi în fese nu i-a încântat deloc pe fani, care au taxat-o rapid.

Știm deja că Madonna este o femeie foarte activă și face mult sport, dar e imposibil să ți se mărească fundul așa, peste noapte. „Ce naiba e în neregulă cu fundul ei?”, „Sigur și-a mărit posteriorul”, „(Madonna, n.r.) S-a distrus. Mi-e rușine pentru ea” au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Alţii au spus că artista pare că a petrecut „prea mult timp la sală“, în timp ce alţi internauţi sunt convinşi că posteriorul afişat este unul fals, fiind doar un artificiu vestimentar.

Madonna a comentat pe Twitter și Instagram speculațiile și a răspuns răutăcioșilor în stilul propriu ei, fără să infirme însă faptul că și-ar fi făcut o intervenție estetică. „Nu caut cu disperare aprobarea nimănui… și consider că sunt îndreptățită să iau decizii cu privire la corpul meu, la fel ca toată lumea”, a fost răspunsul Madonnei. Pe scurt, artista le-a sugerat trolilor de pe Internet să-și vadă de treaba lor.

https://www.instagram.com/p/BsL-5ywhaS3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

 

 

ARTICOLE SIMILARE

O noua destinatie a frumusetii M•A•C

Dionisie Secrieriu din Moldova face cele mai cool torturi

Tabu Tabu

10 secrete de stil de la Prințesa Diana

Andreea Damian

SORE foarte slaba – la limita anorexiei

Premiile GRAMMY 2022 | Cel mai bun cântec al anului. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor

Andreea Damian

Scrie un comentariu