Tabu
Image default
PEOPLE

Dionisie Secrieriu din Moldova face cele mai cool torturi

Vine din Moldova, este ambițios și la 20 de ani face cele mai cool torturi cu modele, cu pesronaje din filme și desene animate sau cu figurine din marțipan. Dionisie Secrieriu are planuri mari și își dorește multe. Iubește enorm ceea ce face și speră că într-o zi să aibă propria afacere.
Pe tânărul cofetar din Moldova l-am întâlnit la Brăila, în magazinul “Pisica Albastră” a lui Mihai Constandache, cunoscut din showul “Chefi la cuțite”. Colegul lui face gogoși și alte surprize iar colegul sau mai tânăr prepară cele mai țări torturi din care am degustat și noi.

„Am venit în România pentru studii, am terminat liceul și atort-specialm și muncit în timpul acesta ca și cofetar. Pasiunea mea pentru cofetărie a început de pe la 5 ani, când încercăm să fac torturi. În timp m-am perfecționat, am intrat în al patrulea an de când fac cofetărie. Făceam acasă tot felul de rețete. N-am făcut niciun curs de cofetărie, însă am urmat un curs de flori din marțipan. Fac și patiserie, încerc orice din domeniu. Momentan baza sunt torturile. Îmi ies toate felurile de dulce, fac orice, însă cele cu etaj îmi ies foarte bine.

La început mai mâncam din ce făceam, însă acum nu mai mănânc”, ne-a povestit el. Tânărul ne-a povestit că pe lîngă torturi are ca pasiune și pictura, combinând cele două pasiuni. Am vrut să știm ce îi place să mănânce din ceea ce gătește el și ne-a spus că „îmi place tortul de fistic pe care l-am inventat. Dar și tortul de vanilie. Dacă mi-ar cere cineva o rețeta specială l-aș întreba în funcție de preferințe și apoi m-aș apuca de el. Părinții mă susțin în ceea ce fac. Cât despre cum am ajuns la Pisica Albastră? M-a văzut Mihai Constandache pe facebook și așa a început colaborarea noastră”, a mai povestit tinărul.

ARTICOLE SIMILARE

Michael Jackson, acuzat de pedofilie într-un nou documentar

Andreea Damian

Cynthia Nixon din „Totul despre sex” candidează pentru fotoliul de guvernator de New York

Andreea Damian

Abba va lansa două piese noi după 35 de ani de tăcere

realitatea

Drama Roxanei Ciuhulescu

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu așa cum nu ai mai văzut-o

Tabu Tabu

Noi contre între Melania și Ivanka Trump. Carte plină cu dezvăluiri despre relația lor

Andreea Damian

Scrie un comentariu