Tabu
PEOPLE

Mircea Eremia și Moroșanu, colegi de serial

mircea eremia

Cunoscutul cântăreț și fratele Alinei Eremia alături de luptătorul Cătălin Moroșanu sunt deja colegi într-un nou proiect pentru tineri. Este vorba de un serial, un proiect pe care adolescenții și nu numai îl vor vedea deocamdată pe Youtube. Despre toate acestea aflați mai multe în continuare.
Serialul “6ASE”, produs de Vlad Baba, s-a lansat luni, 19 octombrie, în mediul online, pe YouTube. Acesta atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generației tinere, importantă prieteniei, a unui colectiv unit și puterea unui sistem educațional centrat pe nevoile copiilor. În serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeții, după ce au fost răpiți de o agenție secretă.

mircea eremia si catalin morosanu joaca in serialul 6aseDar, asemenea unor supereroi moderni, reușesc să treacă de orice obstacole prin super puterea prieteniei. Acțiunea celor 7 episoade devine cu atât mai complexă cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor – poliția, profesorii și părinții lor. “6ASE e un proiect de suflet, realizat în orașul meu drag, Iași. Acesta expune povestea unei generații care consider că ar trebui să prefere și să acorde o importantă mai ridicată prieteniei, în detrimentul tehnologiei. Mă bucur că am avut ocazia de a colabora la 6ASE cu nume mari din showbiz-ul românesc, actori profesioniști și copii foarte talentați, în care cred extrem de mult.”, spune Vlad Baba, producătorul serialului 6ASE. Din acest serial fac parte următorii actori și vedete: Cătălin Moroșanu, Mircea Eremia, Vlad Baba, Erica Moldovan, vlogger-ul Cezara Cristescu, Răzvan Popescu, Gabriela Guzun, Dumitru Florescu, cei șase copii – David Popescu, Celina Enea, Ronny Fiterman, Denisa Tudosa, Yanis Pavel, Alessia Ceapraga și mulți alții.

serialul 6aseDe asemenea, vor există și alți invitați surpriză, nume mari din showbiz-ul românesc. ”Întotdeauna am visat să fiu actor. Acum visul meu a devenit realitate. 6ASE este un proiect de suflet, realizat în orașul meu natal, Iași, de prietenul Vlad Baba. În serial joc rolul unui tată ce pleacă în căutarea fetiței lui, care este răpită. Este pentru prima dată când joc într-un film și sunt super entuziasmat. A fost mai greu că în ringul de K1, dar la fel de provocator. Sper din suflet să va placă, am pus multă pasiune în el”, a declarat Cătălin Moroșanu. Serialul va fi difuzat pe canalul de YouTube Roton Music, începând de luni, 19 octombrie, de la orele 19:00; episoadele vor fi postate din două în două săptămâni. 6ASE este produs de Vlad Baba și regizat de Ciprian Iacob, după un scenariu scris de Erica Moldovan.
https://www.youtube.com/watch?v=7qwM1pC5IVI

ARTICOLE SIMILARE

Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon

Andreea Damian

Mesajul Danei Rogoz la împlinirea a 35 de ani

Tabu Tabu

Diana Rigg, cunoscută pentru rolurile din Game of Thrones sau Avengers, a murit

Andreea Damian

Unde a fugit Delia cu familia pe 15 mai

Tabu Tabu

Lora este în continuare blocată în Bali. Unde stă acum vedeta

Tabu Tabu

Smiley face muzică și film în lipsa altor proiecte TV

Tabu Tabu

Scrie un comentariu