Tabu
CULTUREPEOPLESlider

A murit actorul din „The Fresh Prince of Bel Air”

John Wesley, actorul cunoscut pentru rolul Dr. Hoover din „The Fresh Prince of Bell Air“, a murit duminică la vârsta de 72 de ani.

Wesley a încetat din viaţă din cauza unor complicații provocate de cancer (mielom multiplu – un cancer rar care afectează anumite celule albe din sânge), a confirmat familia sa pentru Variety.

John Wesley a murit duminică la vârsta de 72 de ani.

„John Wesley a fost un dar oferit lumii, iar blândeţea şi graţia lui sunt imortalizate în munca din teatru, televiziune şi film. Am inima frântă pentru că am pierdut un prieten azi“, a transmis managerul său.

Născut pe 3 august 1947, în Statele Unite, John Wesley Houston a urmat cursurile universităţilor California şi San Diego. Înainte de a începe o carieră în actorie, el a fost militar în Vietnam, în timpul războiului.

De-a lungul carierei, a lucrat cu Denzel Washington, Albert Finney, Barbra Streisand, Tim Burton şi Morgan Freeman.   Wesley a jucat în peste o sută de filme şi producţii de televiziune, între care „The Fresh Prince of Bel Air”, „Missing in Action“, „Big Fish“, „Stop, Or My Mom Will Shoot“, „Always Outnumbered“ şi „Martin“. A avut rolul mici în „Frasier“, „The Jefferson’s“, „Benson“ şi „The Man from U.N.C.L.E.“.

Cel mai recent, el a făcut parte din distribuţia „The Midnighters“ (2016), thriller regizat de Julian Fort. Ultimul lui proiect a fost „Second Acts“, un scurtmetraj regizat de Anya Adams.

John Wesley a jucat în spectacole precum „Macbett“, după satira lui Eugène Ionesco, şi „Toys in the Attic“, după Lillian Hellman, la Old Globe Theatre, dar şi în „An American Clock“, după Arthur Miller, şi „Wild Oats“, la Mark Taper Forum.

 

ARTICOLE SIMILARE

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor fi prinț și prințesă

Andreea Damian

Cele mai subestimate zodii! Nimeni nu are încredere în capacitatea lor

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 18 iulie!

realitatea

Preparatul coreean care ne crește imunitatea față de Covid-19

Andreea Damian

Mario Fresh a împlinit 21 de ani – cum a fost sărbătorit solistul

Tabu Tabu

Kate Middleton, primul proiect important după ce Meghan Markle s-a retras din Casa Regală

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu