Tabu
CULTURESlider

Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările

James Cameron și-a exprimat îngrijorarea că cele două filme care urmează lui Avatar ar putea cădea la proba de la box office.

Regizorul, care a lucrat cu greu la următoarele două părți ale blockbuster-ului său din 2009 (de câțiva ani încoace), a dezvăluit că a fost ușurat să vadă că Avengers: Endgame câștigă atât de mulți bani, încât este „dovada demonstrabilă că oamenii vor mai merge la cinematografe”. El a declarat pentru revista Deadline: „Lucrul care m-a speriat cel mai mult în ceea ce privește crearea Avatar 2 și Avatar 3 a fost că piața s-ar fi putut schimba atât de mult, încât pur și simplu nu mai era posibil să-i atragi pe oamenii care sunt încântați să meargă și să stea într-o cameră întunecată cu o grămadă. de străini și să privească împreună ceva.”

El a pus întrebări dacă Avatar 2 și 3 vor putea atinge același număr de fani pe care l-a făcut Endgame, dar a spus că va „încerca”. “Poate că da, poate că nu, dar ideea este că încă ar putea fi posibil”, a spus el. La lansare, Avatar a devenit cel mai mare film din toate timpurile, dar a fost depășit anul acesta de Endgame. Sequelul Marvel se află acum în fruntea listei cu o valoare estimată de 2,79 miliarde de dolari la box office-ul mondial, urmat de Avatar și Titanic, care a fost regizat și de Cameron.

Anul trecut, el a dezvăluit de ce i-a trebuit atât de mult să înceapă să filmeze filmele, învinovățind tehnologia de capturare a mișcărilor subacvatice – ceva ce susține că „nu a mai fost făcut până acum”. Kate Winslet va apărea în continuări alături de membrii distribuției: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Stephen Lang. Avatar 2 a fost initial anunțat spre a fi lansat în decembrie 2020, dar a fost amânat de curând cu încă un an după achiziționarea Fox de către Disney.

ARTICOLE SIMILARE

„Lacul Lebedelor” se joacă în premieră pe scena Sălii Palatului, cu Iana Salenko și Marian Walter ca protagoniști

Andreea Damian

Un nou festival de muzică electronică, la Poiana Brașov

Andreea Damian

Modul în care stresul ne poate schimba viața în bine

Andreea Damian

Unde s-a lansat Mihai Bendeac și cum arăta înainte să ajungă faimos / „Nu există ceva mai jenant pe pământ”

Andreea Damian

Ce scrie pe biletul așezat între florile de pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, mesaj semnat de regele Charles al III-lea

Andreea Damian

Aerosmith în România!

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu