Tabu
LIFESTYLESlider

Gestul disperat al unui koala: s-a căţărat pe bicicleta unui turist din Australia ca să-i ceară apă

Canicula din sudul Australiei l-a determinat pe ursul koala să se apropie pentru a bea lichidul vital. Animalul însetat, pe fondul temperaturilor foarte ridicate, s-a apropiat de grupul de ciclişti şi a băut apa din toate sticlele care i-au fost oferite.

Cicliştii aflaţi în apropiere de Adelaide au observat animalul care stătea în mijlocul drumului, iar când au oprit, koala s-a apropiat de ei şi a părut să ceară apă, dupa cum a povestit Anna Heusler pentru 7news.com

 „Evident, am oprit pentru că voiam să-l mutăm din drum. Eu am oprit bicicleta, iar el a venit la mine – foarte repede pentru un koala – si în timp ce i-am dat să bea din toate sticlele noastre cu apă, s-a urcat pe bicicleta mea. Niciunul dintre noi nu a mai văzut aşa ceva“, a adăugat Heusler, care a publicat pe Twitter imagini impresionante cu animalul însetat.

Momentul incredibil a fost înregistrat de unul dintre bicicliști cu telefonul său mobil. Imaginile au ajuns virale pe Internet.

 

View this post on Instagram

 

There were about a dozen cyclists around me watching this (all men) and several commented that it was genuinely the best thing they’ve witnessed. What a truly wonderful experience. Check out my previous posts this morning for explanation. : : : #cyclingtips #cycling #roadcycling #roadbike #roadbikelife #lifeonabike #travelbybike #cyclingphotography #cycleshots #rideyourbike #instacycle #veloclub #cyclinglife #fromwhereride #switchbacks #roadslikethese #cyclingpassion #cyclingworld #whenindoubtpedalitout #womenonbikes #womenriders @cyclingtips @veloclub.cc @iamspecialized @iamspecialized_wmn @womenridebikes #rideadelaide #radelaide #adelaide #adelaidehills #southaustralia #koala #koalabear #koalabears #australia

A post shared by Lulu (@bikebug2019) on

Valul de căldură se crește din nou în sudul Australiei, cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius, atingând maximul astăzi. Din nefericire, canicula a provocat incendiile de vegetație, care au devastat Australia de Sud şi coasta de est a continentului în ultimele trei luni. Acestea s-au soldat cu moartea a cel puţin 2.000 de exemplare de koala, conform datelor prezentate la începutul lunii decembrie în Parlament. Animalele au murit fie în incendii, fie din cauza înfometării şi a deshidratării rezultate.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul isteț pentru a evita apariția petelor maronii pe față

Andreea Damian

DIETA FARA ZAHAR! Cum poti arata cu 20 de ani mai tanara fara diete complicate sau bisturiu

Câți bani încasează Delia la un concert. Andreea Bălan a dezvăluit suma!

Andreea Damian

Gabriela Prisăcariu a pus piciorul în prag imediat după nuntă

Andreea Damian

Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25

Andreea Damian

Cătălina Ponor, nuntă ca în poveşti. Imagini inedite de la eveniment

Andreea Damian

Scrie un comentariu