Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Justin Bieber este primul artist cu 50 de milioane de abonați pe YouTube

Justin Bieber este primul artist care a depășit limita de 50 de milioane de abonați pe YouTube. Starul pop canadian le-a mulțumit fanilor că a reușit să înregistreze această performanță. În discursul său de acceptare, Bieber se referă la numele de cont Kidrauhl cu care a pornit pe YouTube. Cântărețul a fost descoperit la vârsta de 13 ani cu acest cont de actualul său manager Scooter Braun.

Luna trecută a fost lansat primul episod din documentarul Bieber, Seasons, care poate fi urmărit doar pe YouTube. Au apărut deja primele patru episoade din seria de zece care conține episoade.

Videoclipurile lui Justin Bieber au fost vizionate de peste trei miliarde de ori în ultimul an. Cel mai recent videoclip al său, Yummy, are deja peste 150 de milioane de vizualizări. Cel mai vizionat videoclip este cel al piesei Sorry, cu 3,2 miliarde de vizualizări.

Noul său album, Changes, va fi lansat de Valentin’s Day, în timp ce single-ul Intentions va fi lansat pe 7 februarie, fiind o colaborare cu rapperul Quavo.

ARTICOLE SIMILARE

Se anunță o vară „gonflabilă”: rochiile realizate din baloane pentru un look îndrăzneț

Andreea Damian

Covid-19: acest simptom particular ar indica o imunitate „prea puternică”

Andreea Damian

BIANCA DRAGUSANU la ziua iubitului ei: FOTO!

București muzical ⎢Târg de viniluri Paradis Paradis

Ciocîrlan

A fi sau a nu fi “entre les murs”

realitatea

Cântărețul Gabriel Dumitru si-a găsit geamănul în Turcia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu