Tabu
BEAUTYSlider

Cum să alegi un parfum sexy

Când spui sexy te gândești automat la o rochie neagră, care să-ți punăîn valoare formele corpului, sau la un ruj roșu, care va arăta grozav pe buzele tale. Ca să te simți sexy poți pur și simplu să porți un… parfum. Dar cum îl alegi pe cel care ți se potrivește?

Majoritatea parfumurilor sunt în mod inerent sexy, rolul lor fiind să te facă să te simți mai mult sau mai puțin fabulos. Dar unele sunt mult mai sexy decât altele! Și acest lucru se datorează unei supradoze de mosc, ingredientul derivat din glandele sexuale ale masculului de mosc. Și vanilia face ca un parfum să fie sexy. Este ingredientul cheie din parfumurile orientale.

Parfumurile care conțin arome de tuberoză, iasomie și gardenie sunt adesea considerate sexy: toate aceste flori albe posedă o calitate dulce, înflăcărată, evocă un fel de căldură, ne amintesc de nopțile calde de vară, de primele întâlniri cu iubitul.

Cu toate acestea, nicio altă notă din parfumerie nu este mai surprinzător de carnală, mai cremoasă și mai contradictorie decât cea de tuberoză. Floarea cu multe petale are un amestec de prospețime ca la florărie cu o opulență catifelată. De aceea, ea este o notă florală perenă, polarizatoare, având pe câți adoratori ardenți, pe atâția detractori pasionați. Cei din era victoriană interziceau fetelor tinere să miroasă a mireasma tuberozei, temându-se că vor trăi un orgasm spontan!

În cele din urmă, căutați parfumuri care conține arome de piele naturală, lemn, vetiver, iris, tutun și ambră – sunt extrem de seducătoare.

ARTICOLE SIMILARE

Filmul Last Christmas devine noul clasic de Crăciun

Andreea Damian

Cum arata MADONNA proaspat botoxata! FOTO!

Laserul, soluţie anticearcăne

Cine este iubita controversată a lui Bogdan Buta. Fondatorul Untold este acuzat că ar fi făcut sex cu doi băieți

Andreea Damian

Trucuri rapide care te vor ajuta să alegi hainele potrivite în magazin

Andreea Damian

Natalia Vodianova a lansat o aplicație de somn pentru insomniaci

Andreea Damian

Scrie un comentariu