Tabu
PEOPLE

Ce profesie ar fi avut Pavel Bartoş dacă nu se făcea actor?

Pavel Bartoș

Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la noi, care face şi televiziune de ceva vreme, este, cu siguranţă Pavel Bartoş. Acesta poate fi văzut săptămânal la Teatrul Odeon, acolo unde joacă în mai multe piese de teatru care se joacă cu casa închisă.

Simpaticul actor are foarte mare success şi a fost solicitat în ultimii ani de producători să facă reclame dar şi să prezinte mai multe amisiuni de televiziune sau să joace în diferite seriale sau filme de televiziune. Tabu a vorbit cu îndrăgitul actor şi am aflat ce slujbă ar fi îmbrăţişat Bartoş dacă nu ar fi devenit actor de succes iubit pe scena românească.

„Îi admir foarte mult pe cântăreții de Operă, dacă aveam ureche muzicală și o voce foarte bună, mi-ar fi plăcut să mă îndrept în acel domeniu. La începutul carierei jucam Operetă și Caberet, foarte mult, acum mai joc doar opereta Liliacul. Probabil dacă aș fi continuat în acel domeniu, aș fi putut ajunge să joc mai mult. Cred că mă adaptez oricărei situații”, a povestit Pavel Bartoş pentru Tabu.

pavel bartos tanar
Pavel Bartoș tânăr

După cum ştiu fanii, anul trecut Bartoş, într-o pauză de proiectele pe care le are, a regizat şi scurtmetrajul „Romanian Tradition”, care a avut premiera la TIFF. Am vrut să aflăm dacă va mai repeta experienţa şi iată ce ne-a mărturisit actorul regizor.

„Da, voi mai îîncerca să fac regie, unii s-au gândit la mine și pentru regie de teatru, după ce mi-au văzut filmul. E o provocare foarte mare care mi-a plăcut, e mult mai greu decât să fii actor. Ești foarte responsabil, gestionezi munca actorilor, a scenografului, e mult mai complexă”, a mai povestit îndrăgitul actor şi prezentator de televiziune.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos

Tabu Tabu

Andreea Marin și Mirela Vaida premiante la “Gala I Succes – Oameni de succes”

Tabu Tabu

Ce au sărbătorit Dana Rogoz și soțul ei în prima zi la venirea acasă de la maternitate

Tabu Tabu

Mădălina Ghenea, apariție sexy și controversată după despărțirea de iubitul miliardar

Tabu Tabu

Meghan Markle arată ca o regină pentru Beyonce și Jay-Z

Andreea Damian

Scrie un comentariu