Tabu
Image default
PEOPLE

Ce profesie ar fi avut Pavel Bartoş dacă nu se făcea actor?

Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la noi, care face şi televiziune de ceva vreme, este, cu siguranţă Pavel Bartoş. Acesta poate fi văzut săptămânal la Teatrul Odeon, acolo unde joacă în mai multe piese de teatru care se joacă cu casa închisă.

Simpaticul actor are foarte mare success şi a fost solicitat în ultimii ani de producători să facă reclame dar şi să prezinte mai multe amisiuni de televiziune sau să joace în diferite seriale sau filme de televiziune. Tabu a vorbit cu îndrăgitul actor şi am aflat ce slujbă ar fi îmbrăţişat Bartoş dacă nu ar fi devenit actor de succes iubit pe scena românească.

„Îi admir foarte mult pe cântăreții de Operă, dacă aveam ureche muzicală și o voce foarte bună, mi-ar fi plăcut să mă îndrept în acel domeniu. La începutul carierei jucam Operetă și Caberet, foarte mult, acum mai joc doar opereta Liliacul. Probabil dacă aș fi continuat în acel domeniu, aș fi putut ajunge să joc mai mult. Cred că mă adaptez oricărei situații”, a povestit Pavel Bartoş pentru Tabu.

pavel bartos tanar
Pavel Bartoș tânăr

După cum ştiu fanii, anul trecut Bartoş, într-o pauză de proiectele pe care le are, a regizat şi scurtmetrajul „Romanian Tradition”, care a avut premiera la TIFF. Am vrut să aflăm dacă va mai repeta experienţa şi iată ce ne-a mărturisit actorul regizor.

„Da, voi mai îîncerca să fac regie, unii s-au gândit la mine și pentru regie de teatru, după ce mi-au văzut filmul. E o provocare foarte mare care mi-a plăcut, e mult mai greu decât să fii actor. Ești foarte responsabil, gestionezi munca actorilor, a scenografului, e mult mai complexă”, a mai povestit îndrăgitul actor şi prezentator de televiziune.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai frumoase nunți de celebrități ale anului 2018

Andreea Damian

Mădălina Ghenea s-a speriat de coronavirus. A luat o hotărâre importantă!

Andreea Damian

Cum a sărbătorit Iulia Vântur ziua pământului în India

Tabu Tabu

Alina Plugaru a părăsit industria filmelor pentru adulţi. Ce carieră urmează acum

Andreea Damian

TOP 10 vedete expate

realitatea

Justin Bieber revine în 2020 cu un album nou și un turneu muzical

Andreea Damian

Scrie un comentariu