Tabu
PEOPLESlider

Ce operație de înfrumusețare refuză să-și facă Lidia Buble

Una dintre cele mai comentate vedete de la noi a fost și este Lidia Buble, fiică de preot, care a devenit celebră după o colaborare cu Adi Șină și a început o relație cu vedeta de televiziune Răzvan Simion. De când a devenit cunoscută solista este mereu sub lupa cârcotașilor care îi comentează modificările și posibilele operații estetice.

Cântăreaţa nu si-a dorit niciodata să apeleze la intervenţiile de chirurgie estetice, afirmând de mai multe ori că este adepta frumuseţii naturale, nu a modificării corporale. “Sunt adepta femeii naturale. am învățat de la părinții mei să mă iubesc așa cum sunt făcută. Nimeni nu este perfect, însă trebuie să ne iubim așa cum ne-a făcut Dumnezeu”. Lidia Buble a mărturisit de nenumărate ori că frumusețea sa stă în nasul mare pe care îl are și pe care nu vrea să îl opereze, această fiind frumusețea ei.

Însă pentru cei care nu știu, solista a slăbit peste 10 kilograme de când a venit în București, fiind nevoită să retușeze pe ici pe colo micile imperfecțiuni. Solistei îi e frică de bisturiu și a preferat să își modifice la față multe imperfecțiuni cu ajutorul machiajului sau și-a schimbat coafură așa cum îi stă mai bine. Ea și Răzvan Simion sunt de peste cinci ani împreună și au o relație puternică, având împreună și câteva afaceri în care s-au implicat împreună.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Cine au fost nașii și cum s-a îmbrăcat vedeta

Andreea Damian

De ce mi se pare o mare prostie faptul că Baby it’s cold outside este acuzat că ar promova violul

Dora Constantinovici

Sextingul: bărbații și femeile se comportă diferit?

realitatea

Soluții de încălzire pentru interior și exterior

Tabu Tabu

Cine este Marej, supranumit „noul Carla’s Dreams”. A făcut parte din orchestra prezidențială

Andreea Damian

Un cap plin de vise confirmă faptul că Coldplay nu este cool și nici nu a încercat vreodată să fie

realitatea

Scrie un comentariu