Tabu
PEOPLE

Lili Sandu, dublă aniversare pentru ea și iubitul Silviu Tolu

Pe 28 mai, graviduța actriță și cântăreață împreună cu iubitul ei model au avut parte de o dublă sărbătoare. Lili Sandu și Silviu Tolu au împlinit un an de la logodnă din Turcia iar femeia a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani. Cei doi iubiți s-au reântâlinit după multă vreme și au avut parte, din cauza izolării și au sarbătorit cum se cuvine.
De câteva zile de când s-au ridicat restricțiile, Lili Sandu s-a putut reântâlni cu iubitul ei, modelul Silviu Tolu, care a fost izolat împreună cu părinții lui. Cei doi s-au revăzut mai ales că pe 28 mai cei doi îndrăgostiți au sărbătorit ziua de naștere a vedetei feminine dar și un an de când s-au logodit în Turcia. Vedeta a realizat un filmuleț cu ea și iubitul ei pe care l-a postat pe internet și apoi a publicat și un mesaj emoționat în engleză pe pagina sa de socialziare dar și imagini cu ea și iubitul ei “Love is a Journey, not a destination! Happy bday to me🎂 Aș far aș I can remember my only wish every year on my Bday was to be happy and one day to have a beautiful family of my own… Took me some years but I never lost my faith! We also celebrate 1 year of engagement! @silviu.tolu Thank you my love for this video!” – “Dragostea este o călătorie, nu o destinație! La mulți ani pentru mine. Din câte îmi amintesc, singura mea dorință în fiecare an de ziua mea a fost să fiu fericit și într-o zi să am o familie frumoasă a mea … Mi-a luat câțiva ani, dar nu mi-am pierdut niciodată credința! De asemenea, sărbătorim 1 an de logodnă! @ silviu.tolu Mulțumesc dragostea mea pentru acest videoclip! Așa arată 41 fericiți!”, a scris vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Fiul lui Adi Mutu, scandal la spital! A fost chemată și Poliția / Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Ovidiu Lipan Țăndărică, mire la 70 de ani. Cine e aleasa lui

Andreea Damian

Gina Pistol se retrage din televiziune. Motivul pentru care a decis să plece de la “Chefi la Cuțite”

Andreea Damian

BREAKING NEWS Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit

Andreea Damian

Anamaria Prodan, detalii cutremurătoare despre Bebeto, fiul minor care a fost martor la bătaie: “Este traumatizat, plânge încontinuu!”

Tabu Tabu

Andra şi Smiley au lansat prima lor piesă împreună – VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu