Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ovidiu Lipan Țăndărică, mire la 70 de ani. Cine e aleasa lui

Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Artistul a anunțat că vrea să facă nunta cât mai repede posibil.

Artistul se pregătește să își oficializeze relația cu femeia alături de care se simte fericit și cu care este împreună de mai mulți ani.

El a afirmat că toate detaliile pentru nuntă sunt deja pregătite. Artistul a recunoscut că i-a fost teamă să se îndrăgostească mulți ani, și asta pentru că a vrut să evite suferința în urma vreunei decepții. 

„Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Percuționistul și viitoarea sa soție s-au întâlnit pentru prima dată la Muzeul Țăranului Român unde cei doi s-au îndrăgostit pe loc. Artistul vorbește întotdeauna cu drag despre aleasa sa, spunând mereu că este o femeie cultivată, care a studiat la Paris.

„Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică, potrivit click.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Concluzie surprinzătoare legată de alcool. Consumul moderat previne apariția unei boli grave

Andreea Damian

Cele mai frumoase lecții de viață oferite de Robin Williams. A șaptea valorează cel mai mult

Andreea Damian

Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil

Andreea Damian

Două actrițe vor să distrugă prejudecățile românilor despre hainele second-hand

Ciocîrlan

Michelle Obama, sfaturi pentru cei aflați în izolare

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Andreea Damian

Scrie un comentariu