Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Elton John, pierderi financiare uriașe din cauza pandemiei. A fost nevoit să renunțe la trupă

Elton John a suferit o pierdere de 60 de milioane de dolari după ce turneul lui de adio a fost, pentru moment, anulat din cauza pandemiei. Presa britanică este de părere că e puţin probabil ca muzicianul în vârstă de 73 de ani să poată primi o despăgubire din partea asiguratorilor.

Elton John este forțat să concedieze mai mulți membri din trupă după ce o parte din turneul său de adio a fost anulat, relatează Daily Mail.

În perioada mai-iulie, artistul de două ori premiat cu Oscar trebuia să susțină mai multe spectacole în Statele Unite. Cele 34 de spectacole vor avea loc anul viitor, a promis Elton John. Anularea a 34 de concerte programate în SUA anul acesta e posibil să fie urmată de alte 48, programate în perioada septembrie – decembrie. Cel mai probabil, concertele vor fi reluate în 2021.

În ianuarie 2018, Elton John a anunţat că va susţine un turneu mondial de adio timp de trei ani. După acesta, se va dedica familiei. Lansat pe 8 septembrie 2018, în Allentown, turneul „Farewell Yellow Brick Road” este ultimul al lui Elton John într-o carieră de jumătate de secol.

Cântărețul are o avere estimată recent la 360 de milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Delia va deveni mamă în curând? Mama sa a dat-o de gol

Tabu Tabu

Cele mai scumpe cărți de artă vândute în 2008

realitatea

Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day

Andreea Damian

Paul Bailey: “Mă distra să fiu femeie pe scenă”

Cum ar arăta Cabinetul „președintelui” Ye format din celebrități

Andreea Damian

Cum simtim fiorii dragostei in adolescenta

realitatea

Scrie un comentariu