Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Cel mai bine plătiți actori în 2020

Dwayne Johnson și Jennifer Lopez sunt cel mai bine plătiți actori în 2020, potrivit clasamentului Forbes, publicat recent de prestigioasa revistă. Publicația a luat în considerare veniturile lor din iunie 2019 până în mai 2020. Clasamentul arată sumele înainte de a fi impozitate.

Anul acesta, toți cei de pe listă au câștigat împreună 6,1 miliarde de dolari – cu 200 de milioane de dolari mai puțin decât anul trecut. Aceasta a fost probabil influențată de pandemia de coronavirus, din cauza căreia aproape toate proiectele au fost suspendate. Publicația constată că anul viitor, „cel mai probabil, nu va fi mai bine”.

Printre reprezentanții industriei cinematografice, Dwayne Johnson și Ryan Reynolds au excelat în clasament, câștigând 87,5 și, respectiv, 51,5 milioane de dolari. Următoarele locuri în clasament sunt ocupate de Mark Wahlberg – 58 milioane dolari, Ben Affleck – 55 milioane dolari, Vin Diesel – 54 milioane dolari.

În topul celor mai bine plătiți 100 de actori se află și actrițe: Jennifer Lopez a câștigat 47,5 milioane de dolari în ultimul an, Sofia Vergara – 43 de milioane de dolari și Angelina Jolie – 35,5 milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Andreea Damian

SZOBI CSEH a murit!

ELENA UDREA: Adio, dar raman cu EL! Fidela unui singur barbat…

Anca Serea, mămică a șaptea oară?

Andreea Damian

Astra Film organizează un atelier de film documentar pentru studenți. Condițiile de participare

Andreea Damian

Sufar de lipsa de incredere, dar ma tratez

realitatea

Scrie un comentariu