Tabu
PEOPLE

Ce a făcut Adda după ce a primit amenințări în mediul online

Zilele trecute Ada Alexandra Moldovan sau Adda, așa cum este cunoscută în lumea muzicală, a fost extrem de furioasă atunci când a primit un mesaj de amenințare pe contul ei de socializare. În prima instanță solista i-a răspuns “prietenului virtual” printr-un mesaj în care era revoltată, după care s-a răzgândit și l-a șters.

mesaju. addei
mesaju. addei

S-ar părea că multe vedete primesc mesaje de ură din partea unor prieteni virtuali care nu le suportă. Solista și compozitoarea Ada Alexandra Moldovan care cânta sub numele de Adda și care alături de soțul ei a mers la un reality-show în Asia a fost deranjată de un astfel de mesaj. Un anume Marian Grasu i-a scris că “nu instig la violență, dar tu ești o persoană super periculoasă și dominantă! Meriți să iei bătaie!”, a scris acesta. Apoi ADDA a scris un mesaj oe facebook, pe care apoi l-a șters dar pe care îl puteți vedea în imaginea alăturată. “Eu înțeleg hate-ul. Uneori mă amuză, alteori e constructiv, desigur, dacă e formulat cu bun simț și are intenții pozitive.

mesajul de amenintare
mesajul de amenintare

Uneori doare, dar fiind pesoană publică îmi asum. Merg și plâng în baie, apoi ies cu zâmbetul pe buze, gândindu-mă că succesul vine la pachet cu bune și rele. Îmi dau seama apoi că eu de fapt sunt în nebunia asta, că îmi doresc să fac muzică pentru cei care simt la unison cu mine. Însă, parcă anul asta a fost prea mult. Nu e vorba doar de Asia, e vorba de tot, în general, și nu vorbesc aici doar despre ce se întâmplă pe coonturile mele. Hate-ul online a ajuns la cote uriașe. Oamenii își varsă frustrările și nervii pe niște persoane pe care nici nu le cunosc, care, de altfel nu le-au greșit cu nimic personal. Oamenii au hate în special pentru artiști și pentru cei din spațiul public. Noi suntem “publici” pentru profesia noastră. Nu suntem regi și regine. Suntem Oameni Normali cu suflet!….”, a scris Adda, pe pagina ei și apoi se referă la respectivul prieten virtual care a amenințat-o în spațiul public online. Însă apoi a șters mesajele pe care noi le-am salvat.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, schimbare radicală de look

Tabu Tabu

Actorul român, arestat pentru viol. Agresa femei în lift

Andreea Damian

Moby își cere într-un final scuze de la Natalie Portman cu care nu a avut o relație

realitatea

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Andreea Damian

Elizabeth Hurley își pune fiul de 15 ani s-o fotografieze în bikini

Andreea Damian

Scandal la Festivalul de Film de la Veneția! Motivul pentru care Harry Styles l-a scuipat pe Chris Pine

Andreea Damian

Scrie un comentariu