Tabu
PEOPLESlider

Elon Musk, propunere neașteptată pentru Amber Heard

Despre miliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla, și actrița Amber Heard s-a scris că ar fi avut o relație sentimentală. Amber a negat însă toate zvonurile, în cadrul procesului pentru defăimare pe care fostul său soţ, Johnny Depp, l-a intentat tabloidului britanic The Sun.

Actriţa, în vârstă de 34 de ani, a fost citată în calitate de martor al apărării pentru The Sun, publicaţie pe care Johnny Depp a chemat-o în instanţă după ce, într-un material publicat în aprilie 2018, l-a caracterizat drept un „soţ violent”.

La rândul său, Johnny Depp i-a reproşat fostei sale soţii că l-ar fi înşelat cu mai mulţi bărbaţi în cei doi ani tumultoşi de căsnicie pe care i-au trăit împreună. Printre aceştia, cei mai cunoscuţi sunt actorul James Franco şi miliardarul fondator al companiilor Tesla şi SpaceX, Elon Musk. Amber Heard a negat că ar fi avut relaţii sentimentale cu cei doi.

Unul dintre avocaţii lui Johnny Depp, Eleanor Laws, a acuzat-o marţi pe Amber Heard că primea în mod regulat vizite nocturne de la Elon Musk în martie 2015. Amber Heard a respins acuzații, spunând că l-a cunoscut pe Musk abia un an mai târziu, în 2016.

Avocata a citit mesaje text între actriță și miliardar din 22 mai 2016, în care aceasta i-ar fi spus că va primi un ordin de restricție împotriva lui Depp. Mesajele ar fi fost trimise la o zi după un presupus incident între cei doi actori, când Johnny Depp i-a aruncat telefonul mobil și ar fi lovit-o peste față pe Amber Heard. Avocata a declarat că Musk s-a oferit „să îi asigure securitatea 24/7”. „Oferta mea rămâne valabilă chiar dacă nu vei mai dori să mă vezi… Oricum, îmi pare rău că m-am purtat prosteşte. Această tăcere totală îmi face mult rău. Îmi pasă pentru că ţin foarte mult la tine”, scria Musk în mesajul SMS.

Avocata lui Johnny Depp a mai acuzat-o pe Amber Heard că ar fi avut şi o relaţie cu James Franco, furnizând o înregistrare video (realizată de camerele de supraveghere) cu cei doi într-un moment de apropiere din 2016. Actriţa a respins faptul că ar fi avut o relaţie cu James Franco, precizând că „totul este fals”.

ARTICOLE SIMILARE

Studiu: 5 obiceiuri pe care mamele trebuie să le respecte pentru a reduce riscul de obezitate la copii

Andreea Damian

Retete de vara – Inghetata tiramisu

realitatea

Val de plângeri după ce Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show „erotic” la Super Bowl

Andreea Damian

Cum aerisești corect caloriferele ca să faci economie la încălzire

Andreea Damian

Kate Beckinsale face yoga cu capre

Andreea Damian

Michelle Obama și Angela Merkel,victime ale violenței domestice.Campania unui artist din Milano

Andreea Damian

Scrie un comentariu