Tabu
CULTURE

Best of… 2007

Nu am încercat să fac un clasament al celor mai bune produse, pur și simplu le-am ales pe cele care m-au „atins" în vreun fel. Desigur că pot să fiu acuzată de subiectivism, dar până la urmă despre asta e vorba. Am testat, am constatat, am comunicat. Poți să nu fi de acord cu mine pentru că fiecare are dreptul la alegerea sa.

MICA CHINEZOAICĂ

Argumentul absolut în alegerii unei creme eficiente este… Asia. Ah, de ce? Pentru că femeile din Asia sunt foarte pretențioase și sunt foarte, foarte exigente. Dacă un produs de îngrijire are succes acolo, atunci cu siguranță va avea succes oriunde. Drept să spun, am fost cam sceptică atunci când m-am apucat să încerc produsele Contour Liss de la Botlux. Prezentarea spunea că redau elasicitatea pielii, acționează direct asupra ridurilor de expresie, petelor brun și cearcănelor. Ei bine, cu mâna pe inimă vă spun că așa este! (Foto 1)

PĂR, PUR șI SIMPLU

Dacă nu știi cine este Rene Furterer, află că este un brand profesional de produse pentru îngrijirea părului. Complex 5 se găsește doar în saloanele specializate și este cu adevărat eficient. M-a convins soțul meu care l-a folosit și mi-a spus plin de mândrie că i s-a îndesit părul. Interesant este că se aplică pe păr uscat, nespălat în prealabil, se masează ușor, pentru a accelera penetrarea, și se lasă să acționeze timp de 5-10 minute. Nu se clătește! (Foto 2)

CUBUL DESTINULUI

Destiny Cube, un produs de machiaj fascinant de la Lancome, ca design, dar și concept. Pe o parte ai două farduri de pleoape apetisante, iar pe partea cealaltă, o nuanță elegantă de ruj și un gloss superb. Cubul este multifațetat, te poți juca cu el, dar îți poți alege modul tău de a seduce. Misterios și sofisticat, parcă încărcat cu puteri mistice. și cum sunt o zodie atrasă de ocultism, declar acest produs preferatul meu. (Foto 3)

ARGILA BENEFICĂ

Poate te întrebi de ce Aslavital, doar îl știe toată lumea! Ei bine, chiar dacă este așa, am simțit nevoie să îl propun. Este o cremă antirid cu argilă, beneficiază de tehnologia și de cercetarea Dnei Ana Aslan și este un produs românesc de foarte bună calitate. Cu ambalajul stă mai prost, dar asta se rezolvă. Poți să susții și tu producția românească, dar să te și bucuri de un produs eficient.(Foto 4)

APĂ TERMALĂ DE LA NOI DE ACASĂ

Nu știu dacă este cel mai bun spray cu apă termală, dar trebuia să îi găsesc loc în aceste pagini.Este vorba despre Spray-ul cu apă termală de la Ivatherm, Argumentele ar fi, în afară de beneficiile cunoscute, faptul că este apă termală de Herculane, este fabricat în Franța de Ivatherm și este un produs românesc. și cum sunt o mare susținătoare a campaniei Made in Romania, iată ce îți propun să alegi de pe raftul farmaciei, măcar o dată. Poți alege din două variante de gramaj, 100ml 18,60 RON și 200ml 26,03 RON. (Foto 5)

HERMES

Orice fashionista are cel puțin un produs semnat Hermes, iar dacă nu are, este bine să-și cumpere. Aș fi în stare să renunț la bomboanele din cea mai fină ciocolată pe 10 ani pentru o eșarfă Hermes. Despre geantă… numai de bine. Poate că poșeta ta nu poartă niciun nume celebru, dar dacă scoți delicat parfumul Eau de Merveilles și pulverizezi un stop după ureche, poți să treci cu siguranță drept fashionista. (Foto 6)

GLOSS CUCERITOR

Nu sunt o mare admiratoare a gloss-ului. Sunt poate prea conservatoare, rujul pentru mine este indispensabil. Cu gloss-ul am o relație de love&hate, dar totuși am început să mă gândesc serios dimineața, în fața oglinzii. Ruj sau gloss. Trebuie să recunosc că este un gloss care iese câștigător de multe ori. Glam Shine 6H, de la L’Oreal. Nu spun decât atât. Încearcă-l și tu! (Foto 7)

MOLECULA VIITORULUI SAU CUM SĂ ÎMBĂTRÂNEșTI… TÂNĂRĂ!

Vreau să te fac curioasă!!! Acum știi care sunt cele mai deosebite produse care au apărut pe piață în 2007. Dar nu știi ce surprize îți poate oferi 2008! și nici nu o să îți spun tot. Ai auzit de atitudinea cunoscută sub numele de „well-aging”?. Adică îngirjire sănătoasă, acceptarea propriei vârste și rezultate fără intervenții chirurgicale. Lasă-te pe mâna științei și bucură-te de inovațiile de ultimă oră. Molecula Pro-Xylane, celebră deja, descoperită după șapte ani de cercetări, în combinație cu acidul hialuronic, reușește să rețină apa în țesuturi și să favorizeze crearea de noi celule! De ce este această molecula atât de deosebită? Este considerată cel mai performant ingredient activ anti-aging, primul agent cosmetic care provine din chimia verde, fiind extract din lemn de fag. OK, o să spui tu, și? Exclude orice formă de pasivitate, fii la curent cu noutățile, reține informația și vei alege tot ce e mai bun pentru tenul tău!

ARTICOLE SIMILARE

Proiect admirabil: teatru pentru nevăzători și surdo-muți

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 6 mai

realitatea

Cea mai veche pictură care spune o poveste are 44.000 de ani și a fost descoperită în Indonezia

Andreea Damian

(R)EVOLUȚIA TABLOURILOR ⎢ Actorii TNB spun poveștile lucrărilor împușcate în decembrie 1989

Ciocîrlan

Tête-à-Tête | Expoziția caritabilă la ARCUB

Andreea Damian

Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

realitatea

Scrie un comentariu